• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Wiosenne dzien dobry dziewczyny:-), ale pogoda cudna, sloneczko od samego rana!
Luczka jak twoj maluszek? ja za dziecka chorowalam non stop na oskrzela ale niestety zastrzyki mi dawali, zadne banki, kluli i tyle, w szafie sie chowalam jak pielegniara przychodzila, mam nadzieje, ze Lorenzo jak najszybciej wyzdrowieje.
Anika jak Giulio, spal spokojnie?
Ide budzic mojego niedzwiadka, czas do przedszkola sie zbierac. Milego dnia wszystkim

reklama
Dzien dobry!
Lorenzo spal cala noc z nami nawet sie wyspalam chlopaki jeszcze spia rano troche kaszlal zobaczymy jak wstanie.
eve wlasnie kiedys czesto dawali zastrzyki:baffled: a banki to byl taki naturalny sposob leczenia podobno bardzo pomagaly tylko trzeba bylo chyba tydzien w lozku lezec.
Anika no wlasnie jak Giulio? mam nadzieje ze zdrowy?
cucciola mam nadzieje ze u Fiammi tylko na katarku zostanie i szybko minie
Milego dnia dla wszystkich

dzien dobry :-)luczka pamietambanki,ja tez mialam stawiane jak bylam mala,tylko,ze mi mama robila....ja sie nie balam,ale pamietam jak trzeba bylo tydzien w lozku lezec plackiem i nie wychodzic....nawet na siusiu biegiem....a ja niecierpialam lezec w lozku,a potem takie sine placki na plecach....slyszalam,ze te nowoczesne banki sa,tak samo skuteczne jak szklane,choc siostra ostatnio mnie oswiecila,ze slyszala,ze one na celulitis pomagaja:-)...mam nadzieje,ze lorenzo ciut lepiej bedzie sie czul dzis....dzielna myszka mala:-)...chiara niby zdrowa ale co rano ma taki nos jakby zatkany wpsikam wode do nosa,kichnie ze dwa razy i po wszystkim,nie wiem sama co to.....Anika jak po dentyscie ale,napewno byl dzielny a giulio jak malutki?cucciola trzymam kciuki za fiammi coby nic sie nie przyplatalo....milego dnia....

dzien dobry kochane...
giulio jeszcze spi,ale kaszlal calutka noc,poplakiwal..
mam w domu tez starsze dzieciatko,bo ma okropny kaszel,wczoraj mial stan podgoraczkowy,a na dodatek wczoraj wyrwano mu 2 ostatnie zabki,ta najgorsze,dzisiaj caly opuchniety,wiec postanowilismy w domciu go zostawic...strasznie zadowolony,wlasnie oglada telewizje..
u nas tez przepiekna pogoda,aby do lata...hahaha,dopiero co sie wiosna zaczela a ja juz zaczynam marudzic...
luczka,a lory procz kaszlu mial jakies inne objawy?po antybiotyku ktory skonczyl w niedziele,temperatura mu spadla i zostal kaszel?czy jeszcze inne objawy?bo moje dzieci okropnie kaszla i jak cie przeczytalam to sie troszke wystraszylam
strega jak tam prace?proseguono?
sil.patrzylam troche na internecie na ceny mikrofalowek,te z ta "chrupiaca" funkcja kosztuja od 150 eu,opowiadalam wczoraj o tym mojemu m.(bo my zacofani)to tez sie podjaral,w sobote wybieramy sie na polowanie...

dzien dobry kochane...
giulio jeszcze spi,ale kaszlal calutka noc,poplakiwal..
mam w domu tez starsze dzieciatko,bo ma okropny kaszel,wczoraj mial stan podgoraczkowy,a na dodatek wczoraj wyrwano mu 2 ostatnie zabki,ta najgorsze,dzisiaj caly opuchniety,wiec postanowilismy w domciu go zostawic...strasznie zadowolony,wlasnie oglada telewizje..
u nas tez przepiekna pogoda,aby do lata...hahaha,dopiero co sie wiosna zaczela a ja juz zaczynam marudzic...
luczka,a lory procz kaszlu mial jakies inne objawy?po antybiotyku ktory skonczyl w niedziele,temperatura mu spadla i zostal kaszel?czy jeszcze inne objawy?bo moje dzieci okropnie kaszla i jak cie przeczytalam to sie troszke wystraszylam
strega jak tam prace?proseguono?
sil.patrzylam troche na internecie na ceny mikrofalowek,te z ta "chrupiaca" funkcja kosztuja od 150 eu,opowiadalam wczoraj o tym mojemu m.(bo my zacofani)to tez sie podjaral,w sobote wybieramy sie na polowanie...

Anika tak Lorenzo po antybiotyku skonczonym w niedziele mial tylko kaszel taki mokry i np w zlobku we wtorek jak go odbieralam pani mowila mi ze mial takie ataki kaszlu ze myslala ze sie udusi ale nawet nie pomyslalam ze dalej ma zapalenie oskrzeli:baffled: ale intuicja mi mowila zeby isc go osluchac moze idz do pediatry i sie upewnij ze nic im nie jest.
anija musze poczytac o tych nowoczesnych bankach ciekawe czy umialabym je postawic i ten celulit powiadasz?:-D

Ostatnia edycja:
Hej kochane:-)
luczka,anjadziekujemy ale niestety nie mamy sie za dobrze musze mala zawiesc do pediatry bo od rana kaszel sie pogorszyl ,zakatarzona i temperatura 37 w/g Was to stan podgoraczkowy??czy u takich maluszkow to normalne??mamusku jak nie jedno to drugie i tak w kolko:-(miesiac jak miala zapalenie oskrzeli a tu znowoz cos sie przypaletalo:no:w nocy tez nie zaciekawe wciaz gira rigira biedactwo to pewnie przez to przeziebienie:-(

luczka podobno sie je stawia bardzo prosto,kto wie moze by pomagaly,o ile by sobie maly dal postawic,jesli mialabys mu zamiar stawiac...taki kaszel jest bardzo zdradliwy szczegolnie u maluszkow,dobrze zrobilas,ze dalas go osluchac....zastrzyki szybciej podobno dzialaja od antybiotyku podawanego doustnie,wiec nie powinien sie juz tak meczyc...mam taka nadzieje,usciski dla niego od wirtualnej ciotki klotki:-)co do celulitu to jakos to ciezko widze he he ale kto wie jakbys cos odkryla to daj znac,bo ja jestem szczesliwa posiadaczka tu i tam...:-)

luczka,giulio wlasnie sie obudzill,ale narazie nie kaszle,tylko w nocy mial dlugi atak kaszlu..Ale zas wstal o 7.30 i nie przestal kaszlec na moment..
zmierzylam mu temp.ma 37.3 wiec tylko stan podgoraczkowy...
zobacze jak beda sie dzis w dzien czuli,w razie czego zarejstruje ich na jutro do lekarza

reklama
Anika pewnie poczekaj i zobaczysz a jak cos to idz jutro do pediatry
anija no wlasnie ciekawe czy dal by sobie postawic no i te lezenie plackiem ciezko widze;-):-D w sobote bylismy mu kupic buty i jak pani mu mierzyla to krzyczal aia jak by mu krzywde robila:-D a co dopiero banki?
cucciola 37 st to taki stan podgoraczkowy a jeszcze nic bym nie podala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry