• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Anika pewnie poczekaj i zobaczysz a jak cos to idz jutro do pediatry
anija no wlasnie ciekawe czy dal by sobie postawic no i te lezenie plackiem ciezko widze;-):-D w sobote bylismy mu kupic buty i jak pani mu mierzyla to krzyczal aia jak by mu krzywde robila:-D a co dopiero banki?
cucciola 37 st to taki stan podgoraczkowy a jeszcze nic bym nie podala
a mozna wyjsc na zewnatrz z takim przeziebionym dzieckiem??na spacer czy nie??

reklama
luczka,wiem najgorsze to lezenie u mnie by nie przeszlo,czemu bym sie nie dziwila,bo ja tez niecierpialam lezec w lozku a starsza bylam co dopiero taki szkrabik...u nas tez tak kupowalismy buty....mam nadzieje,ze teraz jej przejdzie mam zamiar kupic cos w sobote...cucciola ja tez nic bym nie dawala 37 to st.podgoraczkowy,niech organizm jeszcze sam walczy....anika trzymaj reke na pulsie jak zobaczysz,ze do wieczora sie pogorszy to przed weekendem odwiedz pediatre,zebys potem na ps nie musiala wyczekiwac,choc trzymam kciuki i za twoich synusiow,tez ich sciskam,ach te kaszle....

czesc dziewczyny, oj niedobrze, ciepelko za oknem a tu same chorobska, moi na radzie sie trzymaja, zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow!

jesli chodzi o banki, to ja nigdy nie mialam, ale moj brat mial, to w ogole jedno z pierwszym moich wspomnien z dziecinstwa, traumatycznych, nie wiem czemu, ale ja tak tych baniek sie balam, ze jak mi kazali wybierac kiedys czy banki czy zastrzyki, to wybralam zastrzyki ;-)

sicilpol i jak? udalo Ci sie przebadac?
jesli chodzi o ta stevie to dzieki za link, ale tez pierwszy raz slysze, i prawde mowiac nie mam pojecia czy to zdrowe czy nie, mysle, ze zdrowe w sensie potrzebne organizmowi to raczej nie, ale jako alternatywa dla cukru dla osob majacych problem z cukrem to moze i ok, szczegolnie jesli rzeczywiscie to takie naturalne

cucciola jesli chodzi o wychodzenie na dwor, to mozna wychodzic jak dziecko nie ma goraczki, przy niektorych chorobach np. anginie to wrecz jest bardzo zalecane,
przy takim 37 hm, niby to nie goraczka, wiec pewnie spacerek bez wiekszych szalenstw, szczegolnie w taka pogode jest ok, jesli oczywiscie dziecko jest chetne

czesc dziewczyny, oj niedobrze, ciepelko za oknem a tu same chorobska, moi na radzie sie trzymaja, zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow!

jesli chodzi o banki, to ja nigdy nie mialam, ale moj brat mial, to w ogole jedno z pierwszym moich wspomnien z dziecinstwa, traumatycznych, nie wiem czemu, ale ja tak tych baniek sie balam, ze jak mi kazali wybierac kiedys czy banki czy zastrzyki, to wybralam zastrzyki ;-)

sicilpol i jak? udalo Ci sie przebadac?
jesli chodzi o ta stevie to dzieki za link, ale tez pierwszy raz slysze, i prawde mowiac nie mam pojecia czy to zdrowe czy nie, mysle, ze zdrowe w sensie potrzebne organizmowi to raczej nie, ale jako alternatywa dla cukru dla osob majacych problem z cukrem to moze i ok, szczegolnie jesli rzeczywiscie to takie naturalne

cucciola jesli chodzi o wychodzenie na dwor, to mozna wychodzic jak dziecko nie ma goraczki, przy niektorych chorobach np. anginie to wrecz jest bardzo zalecane,
przy takim 37 hm, niby to nie goraczka, wiec pewnie spacerek bez wiekszych szalenstw, szczegolnie w taka pogode jest ok, jesli oczywiscie dziecko jest chetne
dziekuje za odp.wyszlysmy na spacer i pojechalysmy do pediatry jak kaszel nie przejdzie i mala bedzie miala goraczke mamy zaczac antybiotyk poza tym mamy robic puff ,ja jestem wykonczona ,a na zewnatrz normalnie lato:-)
ide poodpoczywac milego popoludnia

Ostatnia edycja:
cucciola trzymam kciuki, zeby malutka dala rade i zeby udalo sie bez antybiotyku, nie spiesz sie z nim jakby co

a tak mi sie przypomnialo, nie wiem czy dziewczyny stosujecie, na te oskrzela to dobra jest masc PULMEX BABY, na noc, na klatke piersiowa, plecki a najlepiej tez stopki i nozki w skarpetki

jeszcze raz zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow!

kosmitka masz racje ja tez smarowalam pulmexem,czasami jak byla przeziebiona z katarzyskiem smarowalam na noc stopki w skarpetki i rano czesto bylo lepiej,zawsze to lepiej niz lekarstwo....ja swego czasu dawalam tez syrop z cebuli wiem,ze ble...ale pomagal...

a jest ten pulmex we wloszech ...bo ja kupilam kiedys w Polsce i mi sie konczy...tylko niestety moj Mati jal juz ma cos z oskrzelami to ma tez goraczke wiec masc rozgrzewajaca odpada i skarpetki tez out :-((((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry