• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
wiecie co w sprawie tej smierci czytalam dzis,ze matka kilka dni przed smiercia szukala w internecie ile kosztuje trumienka,pogrzeb dziecka i jaki sie dostaje zasilek z zus po smierci dziecka!!!!i znalezli w domu na kartce spisane 12 powodow za tym by sie pozbyc dziecka....jak to czytalam to mnie ciarki przechodzily....ona napewno to zaplanowala z premedytacja,a teraz jeszcze jej ten rutkowski oddal mieszkanie znalazl prace mezowi i na wolnmosci chodzi...brak slow,ze niby maja byc wykonane badania bo sledczy cos o otruciu mowia jesli zrozumialam dobrze,zyta ty to sledzisz to pewnie wiesz....jak widze ta panne co teraz wlosy na zolto zrobila obciela i paraduje z krwistoczerwona szminka na ustach to mnie szlak trafia,sory za wyrazenie....

wiecie co w sprawie tej smierci czytalam dzis,ze matka kilka dni przed smiercia szukala w internecie ile kosztuje trumienka,pogrzeb dziecka i jaki sie dostaje zasilek z zus po smierci dziecka!!!!i znalezli w domu na kartce spisane 12 powodow za tym by sie pozbyc dziecka....jak to czytalam to mnie ciarki przechodzily....ona napewno to zaplanowala z premedytacja,a teraz jeszcze jej ten rutkowski oddal mieszkanie znalazl prace mezowi i na wolnmosci chodzi...brak slow,ze niby maja byc wykonane badania bo sledczy cos o otruciu mowia jesli zrozumialam dobrze,zyta ty to sledzisz to pewnie wiesz....jak widze ta panne co teraz wlosy na zolto zrobila obciela i paraduje z krwistoczerwona szminka na ustach to mnie szlak trafia,sory za wyrazenie....
straszne ja to nie moge tego nawet czytac co to za matka:szok:

Czesc dziewcxzyny ...moj Mateusz tez dzisiaj rano cos zaczal kaszlec.... w nocy bylo bez kaszlu a rano sie zaczelo. pododbno jak wyszlam to suz nie kaszlal. wiec nie wiem czy to tak z rana po tym jak wstal czy znowu go cos lapie.. cholercia dopiero co w srode zeszlego tygodnia wrocil do zlobka grrrrrrrrrrrr no i standard.... weekend sie zbliza. no nic jakby mu wyskoczyla temepratura to jutro mamy ambulatorium sobotnie
ale co sie dziwic ja od zeszlej sbooty zasmarkana chodze....(juz lepiej), ale wczoraj wieczorem mnie gardlo bolalo i rano tez drapalo. zachcialo mi sie myc samochod w samym sweterku w poludnie i wieczorem juz rezultat. dzisiaj ide odkurzac w srodku
Odkrylam myjnie self service za rogiem pracy ( tzn ona zawsze tam byla .-))) i tak oto pozytkuje godzinna przerwe na lunch .-)))

milego dnia i zdorwka dla wszystkich "kaszlaczkow" ( od slowa kaszlec) .....nie mylic z kaszlakami tzn potoczna nazwa naszego kultowego fiata 126p :-))))

anija,zyta ja tez na nia nie moge patrzec najbardziej mnie denerwuje ze robia z siebie ofiary losu dalej nie bede pisac bo brzydkie slowa cisna mi sie na usta :wściekła/y:
strega zdrowka dla Twojego "kaszlaczka" trzymam kciuki zeby sie nic nie rozwinelo
cucciola jemu sie nie pogorszylo od wyjscia na dwor tylko nie zadzialal antybiotyk
Anika jak tam Twoje chlopaki?

My bylismy u pediatry jest troszeczke lepiej kazala dokonczyc zastrzyki i dala witaminy bo stwierdzila ze bladziutko wyglada.

cucciola79 no to z konewka kochana pobiegac trzeba bedzie:-D

masz racje ,konewka poszla w ruch bo nie ma innego wyjscia:-)

widze ze rozprawialyscie o bankach.jak bylam dzieckiem to minimum 3 razy do roku mialam stawiane te ogniowe i raz tutaj w italii-bezogniowe i musze powiedziec ze fajne sa i nie zostawiaja sladu na plecach i szybko mozesz wychodzic z domu.sa zrobione cos na ksztalt malej pompki-sciszkasz na gorze i takie zacisniete dostawiasz do plecow i puszczsasz zacisk.
wiecie dziewczyny ze sie wczoraj po raz pierwszy opalalam w tym roku?ponad 25° bylo wczoraj.wykorzystalam bo gin odwolal wizyte bo mial i previsto w szpitalu-jest ordynatorem na ginekologii,podejrzewam ze jakas cesarka i wizyta przelozona na 12 kwietnia:sorry:.
zdrowka wszystkim chorowitkom:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)
Nie patrzcie na godzine, u mnie to juz norma, wczoraj nie spalam takze od 2...
Dzis udalo mi sie pospac do 3:30, wiec to juz sukces...
W poniedzialek lece do ginekologa, maz sam zaproponowal, ze sie zapytamy o ten sen, bo wlasnie drugi raz minelismy sie w sypialni, znaczy on szedl spac, ja wstawalam... :baffled:
Potem w ciagu dnia pokutuje i podsypiam gdzie sie da... Obiad jadam o 11... nie ma co, fajnie :no:

Strega, cucciola, luczka- zycze duzo zdrowka dla Waszych pociech, miejmy nadzieje, ze to tylko jednak kaszelek a u Lorenza szybko przejdzie to zapalenie :tak:
Anika- jak braciszkowie? Giulio ma sie lepiej? powodzenia dzis w wyborze mikrofali :tak:
Agatka- u mnie fasola juz sie pnie powoli, wlasnei wczoraj zarzadzilam postawienie tyczek i mina mezowi zrzedla bo on ogrodnik taki jak... ;-)
Zyta- dziekuje, pije 3litry dziennie, mam nadzieje, ze to wystarczy, w poniedzialek sie okaze
Kosmitka- a jak ty sie czujesz w ciazy? tak sobie mysle, ze moze u mnie prawda jest to, co mi mama powiedziala, ze ja juz po prostu stara jestem na ciaze ;-)

Co do sprawy biednej Madzi, ja juz nie ogladam, kurcze strasznie mnie to doluje, ze sa tacy rodzice :no:

Aaa co do wynikow :)
Maxi curva- wyszla ok, wiec owocki witajcieeee
Tarczyca- w dol wiec euthyrox 100 non stop juz
Krwinki czerwone jak to one, ponizej normy..
Reszta ok, tylko w zwiazku z cisnieniem to trombina i ogolnie coagulazione nie za dobrze, no ale mam te zastrzyki, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok
W pndz mam wizyte u gina, to bede wiedziec wiecej odnosnie plynu owodniowego i tego cisnienia
Aktualnie nie oscyluje tak w granicach 138/88 czasem spadnie 126/79, lepiej niz bylo :tak:

Milego weekendu Wam zycze, my dzis uderzamy do tesciowej i tam zostaniemy do poniedzialku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry