Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ok chcialam napisac od III trymestru ciazy;-)bo w tym wlasnie jak mi sie wydawalo jestsicilwitam ,witam..
WIOSNA...
pod koniec ciazy wiele kobiet ma wysokie cisnienie,ale nasza sil nie jest tak calkiem pod koniec...glowa cie bolala od wysokiego cisnienia..ale mi ciebie szkoda,zawsze cos!! w tym najpiekniejszym okresie dla kobiety...
my dzis o 17.30 mamy wizyte u dentysty,,,nastepna wrozka zebuszka sie szykuje,mam nadzieje ze to ostatnia..
10 minut temu podgrzewalam mleko dla giulio na sniadanko i padla mi mikrofalowka,uslyszalam tylko zgrzyt i sie wylaczyla...tym razem padla na calego...no ale i tak dlugo pozyla,dobrych parenascie lat,jakies 15 chyba...wiec czego mozna bylo od niej wymagac..
musze koniecznie kupic nowa bo ja bez mikrofalowki jak bez reki...

popralo mi sie wszystko pieknie prad przyszedl jak wrocilam ze spaceru jakies roboty ponoc byly a co do pralki to ponoc ma jakas tam baterie ,ze jak pradu zabraknie dokancza pranie(z tego co maz mi wytlumaczyl)hmm...jakas nowa generacja??!!
a co do tych tutejszych truskawek to w ogole mi nie smakujaczesc dziewczyny, ja ostatnio mam problem z byciem na biezaco, w domu nadal nie mamy netu, ale nie ma tego zlego, chodzimy wczesnie spac i wstajemy calkiem wyspani ;-) dzis juz maz sie wybiera walczyc do TIM, bo kurcze przesadzaja...
ptynia my wlasnie bylismy na lunchu na dworku, i dokladnie pieknie i cieplutko, superowo
tylko wlasnie nie wiem czemu dzieciaki w przedszkolu nie wychodza w ogole na dwor, w ogole mi sie to nie podoba, cala zime nie wychodzili, ale teraz? za chwile znow bedzie za goraco i znow beda ich trzymac w srodku... wrrr
anika ups, no to masz okazje zmienic na lepsza, chociaz ja akurat nie jestem fanka mikrofali, nie mam i jakos nie chce miec, ale nosze sie z zamiarem kupienia parowaru
zyta tak, wozek kupilismy w Polsce, fotelik po chlopcach przywiezlismy, troche ubranek, chuste, mate, ksiazeczke do lozeczka, pieluszki, kocyki, takze costam mamy, troche jeszcze musimy kupic, ale cos nie mam na razie szczegolnej weny do kompletowania wyprawki ;-) za trzecim razem to juz nie jest takie pociagajace jak za pierwszym ;-)
sicilpol ja tez uwielbiam truskawki, przyzwyczailam sie do pochlaniania ich lubiankami, a tu w takich porcjach po 500g max sprzedaja, smutek :-( ale moze to zdrowiej, mniej cukru, moj maz ostatnio poczytal troche nowych badan o cukrze i juz nawet kawe przestal slodzic...
po dodaniu 5kg cukru okropienstwo bez smaku nie ma co nasze polskie
pamietam jak z pola brudne jadlam a slodkie jak miod byly
palce lizacno to z konewka kochana pobiegac trzeba bedziewitam sie i ja:-).ja juz po badaniach i wyniki w poniedzialek a jutro ginekolog.dzisiaj WIELKI DZIEN DLA PINKY.TRZYMAJMY ZA NIA &&&&&& MOCNO ZACISNIETE.my zaraz na dzialke uciekamy.wszystko co posiane to juz pieknie wykielkowalo a wczoraj moj F.posial mais.tylko ze bez wody na dzialce to wielka dooo.paaaaaaaaaaa. a w moim rejonie na najblizszy czas nie zapowiadaja opadow![]()

malo sie nie poryczalam! Bo kurcze ten wloski cukier taki drobny, ze od soli wiele sie nie rozni, oczywiscie pojemniczki te same i pychota poszla w kubel! Uwielbiam truskaweczki szczegolnie z odrobina sambuki
, my tu mamy takie lokalne z Terraciny, po prostu poezja, pachna z daleka, pyszniaste ale nie z sola!!
.