Anika73
Fanka BB :)
witam ,witam..
WIOSNA...
pod koniec ciazy wiele kobiet ma wysokie cisnienie,ale nasza sil nie jest tak calkiem pod koniec...glowa cie bolala od wysokiego cisnienia..ale mi ciebie szkoda,zawsze cos!! w tym najpiekniejszym okresie dla kobiety...
my dzis o 17.30 mamy wizyte u dentysty,,,nastepna wrozka zebuszka sie szykuje,mam nadzieje ze to ostatnia..
10 minut temu podgrzewalam mleko dla giulio na sniadanko i padla mi mikrofalowka,uslyszalam tylko zgrzyt i sie wylaczyla...tym razem padla na calego...no ale i tak dlugo pozyla,dobrych parenascie lat,jakies 15 chyba...wiec czego mozna bylo od niej wymagac..
musze koniecznie kupic nowa bo ja bez mikrofalowki jak bez reki...
WIOSNA...
pod koniec ciazy wiele kobiet ma wysokie cisnienie,ale nasza sil nie jest tak calkiem pod koniec...glowa cie bolala od wysokiego cisnienia..ale mi ciebie szkoda,zawsze cos!! w tym najpiekniejszym okresie dla kobiety...
my dzis o 17.30 mamy wizyte u dentysty,,,nastepna wrozka zebuszka sie szykuje,mam nadzieje ze to ostatnia..
10 minut temu podgrzewalam mleko dla giulio na sniadanko i padla mi mikrofalowka,uslyszalam tylko zgrzyt i sie wylaczyla...tym razem padla na calego...no ale i tak dlugo pozyla,dobrych parenascie lat,jakies 15 chyba...wiec czego mozna bylo od niej wymagac..
musze koniecznie kupic nowa bo ja bez mikrofalowki jak bez reki...

maz solidarnie zjadl, ale widzialam, ze ostatnie kawalki tez mu ciezko przez gardlo przechodzily- a mowilam by sobie swoja posolil- ciekawa jak dlugo utrzyma sie w tym solidaryzmie ;-)
chyba,ze mama chce isc do pracy,acha musze sie poprawic,zlobek to mysle o dziecku takim malutkim np.do rokczku,uwazam ze jest to taki okres ochronny dla dziecka i mamy...;-)a powyzej tego roku to juz zalezy od rodzicow i sytuacji ich...
moze sie uczy te dzieciaki,ale nie koniecznie wychowuje
ja tu nie mam takowego sprzetu(podobno jedzenie z mikrofali niezdrowe