Dziewczyny witajcie!
Wczoraj na dodatek dopadl mnie bol glowy i odpadlam o 20.. spalam do 7rano, a nie wiem, ale z pierwszym dniem 27tygodnia zaczelam sie normalnei sypac....
Bardzo Wam dziekuje za slowa otuchy, mnie najbardziej ten totalny brak soli dobija, bo ja nie sole duzo, ale zero to juz przesada...
Jak myslicie, czy kawe bezkofeinowa jednak moge sobie lekka zrobic?
Maz mi zabronil, ale najlatwiej mowic nie, gorzej byc po tej drugiej stronie

Mi lekarz zarowno krew jak i cisnienie badal 2tygodnie temu i bylo jak najbardziej ok, nie wiem co mi sie stalo ehhh
Strega- sliczne kolorki, nie ma co

my tez poszlismy w szarosci, cappucino a na podlogach mamy parkiet, chociaz te plytki jednak wydaja mi sie wytrzymalsze, znajomi maja, tu byly tanzsze od parkietu, ale oni moze maja jakas inna firme, albo cos innego, inna jakosc, nie wiem
Ptynia- masz racje w Polsce jesli chodzi o przedszkola/zlobki jest na serio ciezko, do tego w niektorych miastach np. mozna skladac podanie do 5przedszkoli jednoczesnie, a w innych tylko do jednego... gdzie tu sprawiedliwosc
Agatka- jak tam plantacja? U mnie wzbija, tylko koperek cos mi dziki wyszedl, a szkoda, mialam na niego okropna chrapke
Anika- z tym Poznaniem to znow kiszka

Moi rodzice planuja tu przyleciec w lipcu i tylko Rzym zostal, ja pamietam, ze byl kiedys fajny lot z bergamo, ale to bylo 2lata temu i nie wiem dlaczego ten lot zawiesili

Co do plytek, to ja mam wlasnei takie podluzne kafle i bardzo mi sie podobaja, polaczylam je z mozaika, ale nie taka w tradycyjne kolorki a w odcienie czerwieni.
Najbardziej mi sie "podobalo" jak juz po zamontowaniu calej lazienki zostalam poinformowana, ze te kafelki sa strasznie delikatne i by obchodzic sie z nimi jak z jajkiem

nie mogli wczesniej tego powiedziec? ehh
Z rynkiem mieszkaniowym masz racje, pelen zastoj niestety
Eve- fajnie z tym zabkiem
luczka- dobra dezycja, maly zawsze potrzebuje byc z innymi dziecmi, niewazne czy ktos jest w domu czy nie, mama nie zastapi towarzystwa i wspolnej zabawy-nauk
kosmitka- dzieki, ja dopiero co weszlam w 3trymestr i juz marzy mi sie z niego wyskoczyc

zazdroszcze Ci, ze lepiej go znosisz, mam nadzieje, ze mi przejdzie i bede mogla normalnie biegac
Kurcze dziewczyny, ogladam o tym szalencu z francji co powybijal w ostatnich tygodniach zolnierzy i napadl na te szkole...
24latek, szok..
Moja siostra byla mocno zestresowana, bo jakby nie bylo to wszystko na tle rasistowskim, a ona polka... z domu bala sie wychodzic, nie wyobrazam sobie siebie samej w takie sytuacji..
Dobrze, ze juz prawie go maja