• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sil,no cholera jasna..co za wiadomosc na dzien dobry...
chyba wszyscy giulio sa tacy "nieznosni" w ciazy...
trzymam kciuki za was..lepiej w szpitalu niz w domu,bo na zawolanie opieka lekarska...
potem cos napisze o nas bo teraz sil mam w glowie...
sciskam mocno, koniecznie musisz informowac nas co sie z wami dzieje..

reklama
dzien dobry,ale wcale dobry sie nie zaczal:-(sicilpol trzymaj sie dzielnie,bedzie napewno wszystko dobrze,powolutku wyjdziecie na prosta,w tym wypadku lepiej w szpitalu niz w domu,przynajmniej w tym momencie,badz dobrej mysli,mysle o tobie kochana,usciski....

sicilpol kochana trzymajcie sie dzielnie,jestem myslami z toba,z wami...
tak jak pisza dziewczyny,moze dobrze ze zostalas w szpitalu,pod fachowa opieka...

tak juz chyba dziewczyny sie zrzylysmy ze soba tak wirtualnie,ze zaczynamy bardziej przezywac nasze troski,smutki(oby ich bylo jak najmniej) i radosci...Tak ja to odczuwam;-)
ach nie chce mi sie pisac:-(

sicilpol trzymam &&&&&&&&&

Dziekuje Wam mocno!
Chyba jednak lepiej byc tu na monitoringu niz siedziec w domu zamyslac sie i panikowac ehhh
Poki co ctg jest ok, problem procz wod jest taki ze maly w ciagu 2tyg przybral tylko 70g i traktuja to jako zahamowanie wzrostu :(
Zobaczymy jak bedzie dalej
Dzis nastepna dawka hormonow na plucka
Mowia ze chuchaja na zimne.. Oby ehh

hej wszystkim. u mnie wszystko ok .wczoraj zaliczylysmy pierwszy spacer , Lena spi i je wiec nic sie nie zmienilo.jest tak slodka i rozkoszna , ze najchetniej bym ja schrupala. Maja nie jest zazdrosna , jest nawet wyjatkowo grzeczna, tak ze jak na razie bezproblemowo. postaram sie odzywac , ale jest pieknie na dworze i nie mam ochoty siedziec w domu wiec raczej bede rzadko na necie.pozatym mam troche spraw do pozalatwiania a po Wielkanocy mam zamiar wrocic na prawko i je w koncu skonczyc. czy wam tez tak szybko czas leci? niby nie dawno byly swieta , Nowy Rok a tu juz Wielkanoc za 2 tyg. jakie macie plany na swieta? ja w tym roku duzo nie szykuje ,bo obiad swiateczny jak zawsze zjemy ze znajomymi , tak ze pierwszy dzien zleci , a drugi jak zawsze na odpoczynek .

Hej dziewczynki ja tu dopiero co zagladam bo tez w lozku od rana z ta grypa w glowie sie kreci wstac nie moglam normalnie a tu takie notizie smutne:-(sicilkochana zmartwilas mnie strasznie :-(jedno co jest pocieszajace to to ze jestescie pod stala opieka i kontrola!!!wiesz co ja wierze ,ze wszystko bedzie dobrze i musisz myslec pozytywnie!!!Czekamy na dobre nowinki!!!Trzymaj Cie sie z kruszynka mocno!!!

reklama
Dziewczyny u nas przybylo plynu owodniowego boje sie cieszyc ale mamy sie w zawiazku z tym lepiej uff
W kazdym badz razie zostaniemy tu 4-5 dni na kontroli by wyniki byly wymierne

Przepraszam ze pisze tylko o mnie, czytam Was wszystkie ale koszmarnie mi sie pisze jedna reka bo druga ma kroplowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry