• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

cicho tu jakos...
my bylismy na spaderku,zachaczylismy po drodze o carrefour,jeszcze pare minut zabawy i nanna...
pogoda jak wymarzona...
ptynia jakosik od dluzszego czasu nie daje znaku zycia...
ivi tez zaginela..
principessina,napisala dwa razy i zaginela rowniesz..
asienka..blizniacza mama...
va.. biore sie do roboty..

reklama
czesc dziewczyny,
sicilpol jak dzisiaj? wiemy, ze Ci ciezko, ale dasz rade, my trzymamy kciuki i wierzymy, ze wszystko bedzie dobrze!!!
a u pozostalych dziewczyn widze, ze chorob czesc dalsza :-( u nas jak na razie maz i tylko maz nadal chory, ale bez goraczki, wiec pomyka do pracy, mam nadzieje, ze pozostalych ominie ;-)
strega no to masz niezlego lobuziaka :-)
ja pamietam jak jeszcze w polskim zlobku o Antosiu kobiety mowily, ze on to nawet jak cos spsoci to z takim wdziekiem, ze nie maja serca na niego krzyczec ;-) teraz Miko z kolei, ledwo cos zbroi, a nawet juz jak ma zamiar to zaczyna swiecic swoimi slodkimi oczami no i jak tu na niego sie zdenerwowac ;-)
powodzenia z odsmoczaniem!
anika no to fajnie, ze zakup sie udal :-)
my z kolei musimy wybrac sie po wiekszy rowerek dla Antoska, bo wyrosl, a ciekawe czy uda sie nam przesadzic Mikolaja na rowerek z pedalami...

zdrowka wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
jestem i ja . dziewczyny dzisiaj mi przyszla paczuszka z firmy PIC a w niej komplet igiel insulinowych w fajnym etui podroznym.nie wiem co mam z tym zrobic,jezeli ktoras potrzebuje to dajcie mi znac na pw.te igly beda dopiero wchodzily do aptek a ja je dostalam anteprima.sa strasznie cieniutkie jak dla dziecka.
sil co u ciebie nowego ,jak tam baczek?

Hej dziewczynki czuje sie tak jak TyStrega nos ,uszy i gardlo zawalone jak nie wiem:szok:w glowie sie kreci naszczescie nie ma goraczki ale kto wie jak na tachipirynie lece:baffled:u Fiammi juz lepiej tylko ten uciazliwy kaszel zostal:baffled:
sicildziwna ta cisza odezwij sie bo my tu sie zamartwiamy!!!

Czesc dziewczyny.
sicilpol czekamy na Twoje wiesci. Buziaki.
Anika biedny maluszek a jednak bronchite a juz myslalam ze jego to ominie
zdrowka zycze.
strega gratuluje madrego synka a do tego maly cwaniaczek nie da sobie w kasze nadmuchac:-D powodzenia w oduczaniu smoczka mnie to ominie bo Lorenzo jak mial 4 miesiace sam odrzucil a w odpieluchowaniu bedziemy sie wspierac latem

reklama
sicilpol super,dobra wiadomosc;-):tak:i dalej myslimy o tobie:tak::-)

przepraszam dziewczyny,ale dzisiaj nie dam rady wiecej napisac:no:cos sie zle czuje od samego rana:-pnawet powiem wiecej obudzilo mnie zle samopoczucie:crazy:
nawet bardzo do lozka sie nie nadaje:no::rofl2:jakis niesmak mam w gardle:-p:rofl2:

Dla chorowitkow,zycze dozo zdrowia:tak:
a dla zdrowych,nie dajcie sie chorobie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry