• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

No wlasnie tak was podczytuje i zycze duzovzdrowka dla chorowitkow tych malych jak duzych :)
Anika fajnie z ta mikrofala- mam nadzieje ze sue spisze na medal- moja super robi np torte con pasta di sfoglia mniammm

reklama
dzien dobry....sicilpol,trzymam kciuki nadal tak jak reszta dziewczyn,zobaczysz powolutku bedzie lepiej,juz jest,a bedzie jeszcze lepiej,mysle o was duzo,sciskam cie mocno,jak dasz rade to choc raz dziennie napisz wiesci...ja to juz glos stracilam i mam suchy kaszel odglosy jak ze studni....ale co tam....mam nadzieje,ze dzieciaczkom przechodzi,a strega,cucciola i zyta sie nie daly na dobre chorobie...anika a jak giulio?mam nadzieje,ze po antybiotyku powoli lepiej...luczka lorenzo to pewnie zapomnial juz,ze byl chory,mam taka nadzieje...eve a ty juz pracujesz na dobre?kosmitka a ty jak brzusio urosl?kiedy idziesz na usg,bo cos pisalas,ze chcialas sie zapisac...milego dnia wszystkim...

dziewuchy,witam...
giulio ma jeszcze kaszel i to porzadny,do soboty wlacznie musi brac antybiotyk,mam nadzieje ze mu przejdzie przez ten czas,
no wlasnie eve co tam u was?(na poludniu):-D
dziewuszki, jakie macie plany na wielkanoc?my chyba rzadne,nawet na ten temat jeszcze sie nie rozmawialo...
strega,jak ida roboty?podlaczyli was wreszcie do wszystkiego?
sil,baci e abbracci...
no i wszystkie inne niewymienione dziewuchy tez pozdrawiam..

Hej hej kobitki;-)
sicili aby do przodu!!!tak trzymac!!!
anjaa Ty jak tam?? mam nadzije,ze juz wyzdrowialas??!!
u mnie jeszcze zostal bol gardla tak mi sie wydaje ,ze i u mnie angina
:szok:jak nie przejdzie to ide dzisiaj wieczorem do lekarza:-(
anikaco tam z Giuglio??
Luczkajak u Was??
Iviopowiedz jak po romantycznym weekendzie;-)
Zytaa u Ciebie dzisiaj??jak samopoczucie??
pinkyco u Was jak dzidzia??
no i reszta babeczek Strega,Eve,kosmitka,Agatka??
Milego dzionka zycze

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.

Oddam dziecko w dobre rece!!!!;-) Lorenzo jest nieznosny zdecydowanie siedzenie w domu mu nie sluzy, wszystko na nie, o wszystkim chce decydowac sam a jak mu cos nie na reke to robi awanture przy czym rozsmiesza mnie tym bardzo:-D jego zdaniem w tv maja leciec tylko bajki przedwczoraj nakrzyczal w parku na 16 miesieczna dziewczynke bo wziela jego pilke i tu sie zgodzil a ze miala swoja on wzial jej a potem ona chciala obydwie i to mu sie nie spodobalo uciekal z jej pilka i krzyczal "bimba no" potem nie chcial wogole zeby przy nim sie bawila:-D
sicilpol ja dalej trzymam za Was kciuki i mysle o Was
Anika mam nadzieje ze do soboty antybiotyk zadziala zdrowka Wam zycze
Chorowitki zdrowiejcie bo taka piekna pogoda ze szkoda w domu siedziec
reszta dziewczyn pozdrawiam... aaaaaaaa ivi wrocilas z tego weekendu? gdzie sie podziewasz?:-)
Idziemy do parku niech buntownik wyladuje swoja energie:-D

czesc dziewczyny,wlasnie, zdrowiejcie szybciutko szczegolnie, ze weekend sie zbliza :-)

sicilpol trzymam kciuki! samych dobrych wiesci zycze!
luczka oby do poniedzialku ;-) nie daj sie!
anja dzieki, moj brzuszek wydaje mi sie juz strasznie duzy, a chyba jeszcze zamierza urosnac, malemu juz zdecydowanie ciasno i jak tylko sie pochylam zaraz mnie doprowadza do porzadku ;-)
na USG nadal musze sie zapisac ;-) ja to juz tam mam, ze nim sie zbiore, zeby zadzwonic to troche trwa, ale udalo mi sie w koncu zapisac na wizyte do ginekologa w przyszlym tygodniu, wiec jakis postep jest ;-)

jeszcze raz zdrowka wszystkim duzym i malym!

dzien dobry
Zdrowka dla chorowitkow...szybkiego powrotu do formy
Zaraz wypluje pluca...wredny kaszel...Zamista lepiej to coraz gorzej....az sie boje isc do lekarza, bo pewnie by mi przywalial jakims antybiotykiem i malatia gwarantowana.
U nas w tych dniach oglaszaja esuberi. Prawdopodobnie jedno w naszym dziale bedzie wiec waza sie losy. Jesli sie okaze prawda to wiadomo, ze bede to ja bo jestem najmlodsza stazem pracy. Takze moze od lipca dluuuuuuuuuuuugie wakacje!!!!!!! juz nawet nie mam sily o tym myslec.
A co do meiszkania to w zaistamailej sutuacji pracowej nawet ciezko sie cieszyc tym na co tka dlugo sie czekalo. Jesli chodiz o wszystkie media a przede wszystkim gaz dluga droga jeszcze, bo gazu nadal brak...w sobote idziemy aktywowac tzn zlozyc wniosek a ile to potrwa kij jeden wie. Niestety w comune skladnaie wnioskow tylko we wtorek i w sobote.....wtorek przelcial i nie mielismy ceryfikatu/ deklaracji
czy dichiarazione di conformità che rilascia l'idraulico per l' allacciamento dal rubinetto al piano cottura ...tak to sie chyba fachowo zwie.
no ale woda w umywalkach jest, zmywarka dziala. Brakuje tylko soffione i doccino w kabinie prysznicowej ...bo hydraulicy pomylili zamowienie i rpzyszlo iei to co wybralismy. Nie to ze sie nie myjemy od 2 tygodnie ..mamy na szcescie wanne w drugiej lazience.
No i mam juz linei ADSL
no brakuje nadal windy ..nie zrobili jeszcze collaudo...nie wiem na co czekaja. wiadomo nie wszystkie meiszaknia sprzedane jeszcze ale...chyba nie mysla,ze zostaniemy ebez windy az sprzedaja wszystkie. Na 3 pietrze jestesmy juz w 2 apartamentach i trzecie puste. Z drugiego pietra tez juz 3 na 4 zasiedlone.
No nic musismy zaiwaniac na nogach. Do poki nie mam zakupow lub Mateusza pod pacha to moze byc..ale kregoslup od noszenia pudel z garazau i tego klocka na gore to mnie juz boli.
Dzisiaj montuja camerette Mateusza....juz sie nie moge doczekac jak beedzie wygladal jego pokoj.
Plany na wielkanoc...Obiad wielkanocny u tesciowej. Pewnie rpzygotuje jakas salatke i jakies dolce..co nie wymaga uzycia gazu. no i najwazniejsze Za tydzien przylatuja moi rodzice i zostaja do 17 kwietnia wiec bedziemy miec wsparcie i przez okres swiateczny i bedzie mozna zrobci cos wiecej w domu

Luczka moj wlasnie po serIi chorob...cala zima...siedzial praktycznie non stop w domu i rozpuscil sie jak cyganski bicz...i nieznosny jest wlasnie zawsz ejak za dlugo siedzi w domu ..takze wiem oc zym mowisz...

Dziewczyny milego dnia

dzien dobry wszystkim;-):-)
alez zazdroszcze tym co mieszkaja blisko morza,pogoda wrecz wspaniala:tak:
ale jest szansa,jak bedzie ladnie to w drugi dzien swiat sobie pojedziemy nad morze,a moze nawet w pierwszy po poludniu i zostaniemy...:tak:wiec to nasze plany na swieta...
a ja dzisiaj juz lepiej sie czuje,bo wczoraj to myslalam ze juz nie dam rady,w nocy tez jakos nie moglam zasnac z tego powodu,mialam takie pieczenie w gardle...:crazy:dzisiaj wstalam bardzo rano i zajelam sie pierogami ruskimi,mniam,mniam;-):tak::-)
strega fajnie,ze bedziesz miala rodzicow na swieta...no i napewno cos pomoga,pewnie i dla taty cos znajdziesz jakas robotke w zwiazku z przeprowadzka
swoja droga,jak ja tu obserwuje tzw.fachowcow to mnie by krew zalewala... wiec strega ja tak czytam jak ty sobie dajesz rade to naprawde podziwiam cie...nerwy itp.
Anika73 gratuluje udanego zakupu:tak:
anja35,cucciola79,@kosmitka,luczka,sicilpol,agatka13:-)
a gdzie Ptynia,pinky,ivi,Eve916

reklama
Witajcie,
pogoda tak cudna, ze az grzech w czterech scianach siedziec, zatem poki tylko mozna uciekam na slonko. Ja to troche uzalezniona od sloneczka jestem;-), kocham wiosneeeee:-), do tego wzielam sie za porzadki w szafach i powoli brne do konca.
sicilpol mam nadzieje, ze coraz lepiej u Was, un abbraccio forte
Jesli chodzi o nasze plany wielkanocne, to jakos bez emocji, jak co roku z reszta, ja pracuje wiec chlopcy pojda tradycyjnie na obiadek do tesciowej, potem do nich dolacze. Myslalam, ze moze tato do nas dolaczy w tym roku, ale przyznali mu sanatorium, a ze zdrowie najwazniejsze, wiec my poczekamy.
Pozdrawiam wszystkich i zdrowka chorowitkom zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry