• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dzien dobry ja na nogach od7.30:tak:wlasnie przeczytalam ,ze odnalezli cialko tego biednego chlopczyka co go ojciec do Tevere wrzucil:no:BASTARDO!!
siciljak tam dzisiaj??kiedy zadecyduja??
luczkakochana no to do kawki jest compania
;-)a na spacerek wychodzicie??
co u reszty kobitek??
Milego dzionka

reklama
czesc dziewczyny,
sicilpol trzymam mocno kciuki!!!
luczka fajne takie towarzystwo :-)
a moi chlopcy nie wiem czy nie rozchoruja sie na weekend, Antos wczoraj wrocil z przedszkola z katarem, ale noc niby ok, rano troche nosek mial zatkany, a Mikolaj od rana robil afery i ze dwa razy zakaslal, ale nie wiem, czy to z tego placzu, czy cos go bierze... podejrzani w kazdym razie obaj, tylko maz w lepszym humorze, chyba mu przechodzi...
anika jak Giulio?
a pozostale chore dziewczyny jak sie czujecie? juz zdrowe?

sil,po obchodzie szybciutko do nas pisz..
kosmitka,giulio ma jeszcze kaszel,juz duzo mniej kaszle,ale jeszcze go slychac..
oby chlopaczki sie nie rozchorowali..ale fajnie juz niedlugo urodzi nam sie wirtualny nipotino,a po miesiacu nastepny...juz sie doczekac nie moge..
cucciola,anja jak wasze chorobska?
eve ,zaczelas juz prace?co tam u patrynskiego slychac?
luczka,fajny musi byc taki maly bunt...no piace...bellissimo,dobrze ze znalazl cos co piace...

czesc dziewczyny....cos sie pogoda zaczyna psuc slonca nie ma,jakos tak nijak...luczka takie towarzystwo to dopiero skarb....u mnie tez bajki sie czesto niepodobaja i przegladajac wszystkie kanaly stwierdza,ze rzaden sie jej nie podoba i bajke na dvd chce ogladac,choc ostatnio przenosi sie na bajki czytane,co mnie bardzo cieszy,bo wole jak jej czytam niz jak siedzi z nosem w tv....kosmitka mam nadzieje,ze to tylko katar u maluszkow i na strachu sie skonczy.....sil trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci...anika a giulio jak cos zelzyl ten kaszel?zyta co tam upichcilas dobrego?wczoraj mi slinka na sama mysl o twoim obiedzie leciala:-)pozdrawiam wszystkie milego dnia...

kosmitka,anikau mnie wciaz ten uciazliwy katar:confused2:gardlo juz troszke lepiej Dziekuje:rolleyes:Wczoraj wieczorem pojechalam do mojej lekarki no i nic powiedziala,ze jak wciaz karmie piersia to tylko tachipiryna samo przejdzie no i powolutku powolutku przechodzi;-)
kosmitkamiejmy nadzieje,ze to tylko przejsciowe!!a jak Ty i dzidziulek sie czujecie??
anikaco tam kombinujesz??ostatnio malo Cie widac!!!

czesc kobietki.ja juz po obiedzie ,moj sobie ucina drzemke na fotelu.rano jak zwykle dzialka no i konewka w ruch poszla bo o deszczu to moge tylko pomarzyc..............my juz dawno na krotkich rekawkach smigamy tak goraco,nie ma dnia zeby temperatura nie spadala ponizej 25°.toc to istne lato:szok: w marcu.sil daj znac,jak po badaniach.

sicilpol kochana odezwij sie.Wszystkie czekamy...trzymajac&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

my po spacerku,bylysmy na placu zabaw,wrocilysmy totalnie zmeczone...
nie wiem,ale ja jak jest slonce to poprostu opadam z sil:-(a po poludniu to najchetniej bym sie polozyla i spala:zawstydzona/y:tylko ze szkoda mi czasu na to,hm no i co ja bym robila w nocy gdybym sie w dzien wyspala:-p
teraz robie pozny obiad oczywiscie makaron...
pozdrawiam

Witajcie
Wyniki dzis bez zmian przebadano mnie gruntowniej i w sumie wiemy to co wiedzielismy znaczy wody lepiej ale malu jest maly i przeplywy sa takie sobie :(
Maly moze byc tez po prostu mniejszy niz wynika z daty ostatniej miesiaczki a w sumie tak wlasnie bylo, ze od poczatku byl mniejszy...
Monitorujemy idziemy do przodu bo z przeplywami to w zasadzie niewiele co mozna poradzic..
Zyjemy z nadzieja

reklama
sicilpol kurcze nie wiem co ci napisac:crazy: trzymam za Was kciuki z calych sil i mam nadzieje ze malenki jeszcze posiedzi w brzuszku, trzymaj sie kochana jestem myslami z Toba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry