• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sicilpol ja tez trzymam nadal kciuki! niech Giulio dzielnie rosnie! czyli na razie zostajecie w szpitalu? a jak Ci tam w ogole jest? udaje Ci sie troche spac?

cucciola dzieki, ja jak na razie nie daje chorobskom, Antos juz jakby bez kataru, Mikolaj za to ma i od czasu do czasu pokasluje, ale moze nic powaznego z tego nie bedzie... dzis w przedszkolu nie byli nawet na dworku, bo cale przedszkole kaszlace ;-)

zyta ale to tak zawsze masz na sloncu, czy tylko teraz jakies przesilenie wiosenne?

milego wieczoru, ja to chyba szybko padne,
zdrowka wszystkim!

reklama
kosmitka ty to zaraz bedziesz rodzic:szok: kiedy ta tawoja ciaza zleciala?
Mam nadzieje ze Twoje chlopaki jak zwykle wyzdrowieja przez weekend zycze Wam zdrowka

Mam nadzieje ze jutro dalej pogoda dopisze bo wybieramy sie nad morze.
Milego weekendu dziewczyny. Chorowitkom zycze zdrowka

witam sie weekendowo, za nami ciezka noc, bo Mikolaj przez ten kaszel nie mogl spac, Antos w nocy ok, ale teraz tez troche kaszle, takze my w weekend chorujemy, ale na szczescie zadnej goraczki nie maja, wiec pewnie na jakis spacerek sie wybierzemy...

luczka
no juz niedlugo, tez mi szybko zlecialo, mialam plan naczyc sie wloskiego i cos mi nie bardzo wyszlo ;-) chociaz niby jeszcze chwile mam, powinnam sie zabrac, zamiast marudzic ;-)
a coraz bardziej sklaniam sie do tego, zeby rodzic w Sandro Pertini, chyba daruje sobie ten porod w wodzie, bo dziewczyny mnie postraszyl, ze w tej Fabia Mater, i ogolnie w klinikach to latwo o cesarke z byle powodu, a ja jednak wolalabym tego uniknac

milego weekendu dziewczyny!

sobotnie dzien dobry dla wszystkich...
dzis nadszedl wielki dzien,ide do fryzjera scinac wlosy,z dlugiiiiiiiich,na stanowczo duzo krotsze,moze nie na chlopaka ale dlugie to one juz nie beda....basta,poprostu nienawidze moich wlosow,zawsze zwiazane,dlugasne jak cholera....
giulio dzis ostatni dzien antybiotyku,jeszcze troszke kaszle,ale bardzo rzadko...
w poniedzialaek ide na "odciski zebola"wiec i zab za pare dni bedzie wstawiony..wiosenne zmiany na calego...
dziewuszki,buon weekend wam zycze....

u nas cos nie za ciekawie z pogoda:no:jak narazie sloneczka nie widac,tylko zachmurzone niebo:-(
@kosmitka wlasnie co do mojego samopoczucia to dotyczy sie chyba glownie na wiosne,czyli jakies przesilenie...tak jakby to slonce bylo meczace,a drugi powod to wrocilam z Polski tam zimno a tu upal:-pi chyba ja potrzebuje czasu zeby sie przestawic(acha i dodam,ze w Polsce byly mrozy ponad -20stopni)co innego jakbym zmieniala klimat latem Polska-Italia
no nic tak do maja bede miala...
hm oby chlopaki nie dali sie chorobie,mam nadzieje,ze kaszel szybko przejdzie,nic nie wykluje sie z tego...&&&&
sicilpol w tej sytuacji zycze ci zeby twoj maluszek jak najdluzej byl w brzuszku,oby wszystko sie jakos unormowalo,mysle o tobie,o was i trzymam za was kciuki.
cucciola79 a u ciebie jak zdrowko?przeszlo?
anja35 u nas tez bajki leca,czy oglada czy nie ale slucha,staram sie tez zeby za dozo nie patrzyla w ten telewizor:-pchociaz czasami to trudne jest,jest jakby nie bylo sama i tak sie juz chyba nauczyla,ze cos musi jej grac za uchem np.muzyka i tanczy;-)
a i co do gotowania to zbieram sie za pierogi ale z kapustka tylko grzybki musze kupic:tak:
luczka ciekawa jestem jaka macie pogode...jestescie nad morzem?jak tak to zazdroszcze;-)
Anika73 ho,hop gdzie sie ukrylas???cos malo cie jest?jak chlopaki?
strega,eve916,ptynia co u was?
agatka13 pewnie na dzialce...

a ja dzisiaj nie mam pomyslu na obiad...
Zycze milego,slonecznego weekendu

hej dziewczyny....u nas tez taka dziwna pogoda raz slonko raz chmury,kto wie co sie wydarzy....my dzis jedziemy na zakupy wieksze coby sie zaopatrzyc na swieta przed wyjazdem bo tam wszystko drozsze,wiec duzo zabierzemy ze soba...ja w tyg.tylko dokupie cos tam i w piatek wieczor wyjazd...anika widze,ze u ciebie na wiosne duze zmiany...no z b.dlugich na dosc krotkie to radykalna zmiana,ale na pewno bedzie super i wygodniej:-)a jak tam pojawil sie zainteresowany kupnem mieszkania czy tylko zwiedzajacy,mam nadzieje,ze mimo kryzysu uda sie wam sprzedac...mam nadzieje tez,ze giulio przejdzie calkowicie kaszel....luczka mam nadzieje,ze pogoda wam dopisala i lorenzo sie wyszaleje nad morzem...kosmitka trzymam kciuki za chlopcow coby przetrzymali chorobsko,najwazniejsze,ze nie ma goraczki,ty kochana to faktycznie juz lada chwila nam maluszkiem sie pochwalisz,nie moge sie doczekac...zyta ty masz zakaz pisania o tym co gotujesz,bo mi tylko smaka robisz,zart oczywiscie:-D:-)... moja mala tez tanczy chetnie czasem zamiast tv wlacza muzyke i tanczy,ile jest smiechu wtedy...takie wygibasy kreci i dupciom tak rusza...sil trzymam kciuki zeby maluszek jak najdluzej siedzial w brzuszku,tak czy siak bedzie dobrze,tylko staraj sie nie denerwowac,choc wiem,ze latwo sie mowi,mysle o tobie ciagle,usciski...pozdrawiam wszystkie serdecznie milego weekendu,cucciola eve co tam u was?

Dziewczynki ja na momencik nie mam nawet sily pisac:-(wczoraj wydawalo sie ze juz lepiej a od wieczora jak mnie zwalilo z nog to z podwojna sila:no:juz 6 dni i coraz gorzej:confused:ja nie wiem co robic chyba pozniej podjade na pronto soccorso mam wrazenie ze zaraz gdzies tu pod stol padne:cool:
Przepraszam ,ze tak tylko o mie ale nie mam naprawde sil
Pozdrawiam wszystkie kobitki i zycze milego weekendu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wlasnie nam powiedziano ze to kwestia tygodnia..
Zaczynam sie niestety juz oswajac z Ta mysla i oczekuje tego dnia i by potem bylo juz tylko lepiej z malym
Najwazniejsze ze pecherzyki sie pewnie juz wytworzyly i nie bedzie mial problemu z pluckami

sicilpol przez te slabe przeplywy rozumiem? ech, jak ma byc malemu lepiej poza brzuszkiem to niech wyjmuja, na pewno wiedza co robia, trzymam mocno kciuki za Giulio!

cucciola no rzeczywiscie dlugo Cie trzyma, zdrowka!

reklama
Czesc dziewczyny.
My wlasnie wrocilismy z nad morza bylismy w Nettuno pogoda fajna chociaz nad morzem troche wialo ale na sloncu bylo cieplo.Lorenzo padl w samochodzie i dopiero teraz sie obudzil. Szukalismy mieszkanka do wynajecia na lipiec bo moja siostra chce przyjechac tutaj nad morze z chlopakami i chyba znalezlismy musimy sie zastanowic.
siciplpol caly dzien o Tobie myslalam.Kurcze troche wczesnie na porod ale faktycznie jak ma byc lepiej dla Giulio to niech go wyciagaja trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo a tam gdzie lezysz sa przygotowani na wczesniaki?
kosmitka no to zdecydowalas sie na szpital w ktorym ja rodzilam porodowka jest tam w porzadku kazda kobieta ma do dyspozycji swoj boks w ktorym jest kacik dla noworodka,fotel dla tatusia i lazienka z prysznicem sale po porodowe 2 i 4 osobowe polozne w miare uprzejme te z noworodkow troche mniej;-)
anika jestem ciekawa twojej odmiany licze na jakies zdjecie
cucciola zdrowka
Reszta dziewczyn pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry