sicilpol ja tez trzymam nadal kciuki! niech Giulio dzielnie rosnie! czyli na razie zostajecie w szpitalu? a jak Ci tam w ogole jest? udaje Ci sie troche spac?
cucciola dzieki, ja jak na razie nie daje chorobskom, Antos juz jakby bez kataru, Mikolaj za to ma i od czasu do czasu pokasluje, ale moze nic powaznego z tego nie bedzie... dzis w przedszkolu nie byli nawet na dworku, bo cale przedszkole kaszlace ;-)
zyta ale to tak zawsze masz na sloncu, czy tylko teraz jakies przesilenie wiosenne?
milego wieczoru, ja to chyba szybko padne,
zdrowka wszystkim!
cucciola dzieki, ja jak na razie nie daje chorobskom, Antos juz jakby bez kataru, Mikolaj za to ma i od czasu do czasu pokasluje, ale moze nic powaznego z tego nie bedzie... dzis w przedszkolu nie byli nawet na dworku, bo cale przedszkole kaszlace ;-)
zyta ale to tak zawsze masz na sloncu, czy tylko teraz jakies przesilenie wiosenne?
milego wieczoru, ja to chyba szybko padne,
zdrowka wszystkim!
kiedy ta tawoja ciaza zleciala?
jak narazie sloneczka nie widac,tylko zachmurzone niebo:-(
i chyba ja potrzebuje czasu zeby sie przestawic(acha i dodam,ze w Polsce byly mrozy ponad -20stopni)co innego jakbym zmieniala klimat latem Polska-Italia
:-)... moja mala tez tanczy chetnie czasem zamiast tv wlacza muzyke i tanczy,ile jest smiechu wtedy...takie wygibasy kreci i dupciom tak rusza...sil trzymam kciuki zeby maluszek jak najdluzej siedzial w brzuszku,tak czy siak bedzie dobrze,tylko staraj sie nie denerwowac,choc wiem,ze latwo sie mowi,mysle o tobie ciagle,usciski...pozdrawiam wszystkie serdecznie milego weekendu,cucciola eve co tam u was?
ja nie wiem co robic chyba pozniej podjade na pronto soccorso mam wrazenie ze zaraz gdzies tu pod stol padne