• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
czesc dziewczyny....
sicilpol trzymam kciuki za was,jak lekarze tak decyduja to przeciez sie na tym znaja,skoro na zewnatrz ma malenstwu byc lepiej a przeplywy sa jakie sa....zobaczysz wszystko bedzie dobrze....my tu ciagle o was myslimy,i trzymamy mocno kciuki,teraz jeszcze mocniej....usciski...
milej niedzieli...

Czesc dziewczyny.
Ja dzisiaj znowu wypilam kawke w najlepszym towarzystwie na swiecie:-) jakos mniej zbuntowanym;-) dzisiaj wracamy na basen w koncu ale sie ciesze:-)
Przed chwila widzialam prognoze pogody i podobno w nastepnym tyg ma ciagle padac:wściekła/y: agatka pewnie sie bedziesz cieszyc?:-D
A wy co dzisiaj robicie? my tylko na basen a potem w domku moze na obiad do tesciowej sie wybierzemy ale to tylko pietro wyzej w kapciach,
sicilpol napisz co tam dzisiaj u Was?

milej niedzieli zycze

Dzieki Wam wielkie
Tez zaczynam sie sklaniac ku takiemu Mysleniu, poki fika i jest zadowolony z domku to niech tam sobie brdzie ale jak jednak zacznie byc mu tam zle to niech wymja malca i sie nim zajma w lrpszych warunkach
Poki co ktg wskazuja ze maly w brzuszku ma sie dobrze :)

Dzieki Wam wielkie
Tez zaczynam sie sklaniac ku takiemu Mysleniu, poki fika i jest zadowolony z domku to niech tam sobie brdzie ale jak jednak zacznie byc mu tam zle to niech wymja malca i sie nim zajma w lrpszych warunkach
Poki co ktg wskazuja ze maly w brzuszku ma sie dobrze :)

sicilpol ciesze sie ze zaczynasz myslec pozytywnie, bedzie dobrze musi byc my ciotki wirtualne trzymamy za Was kciuki poglaszcz brzusio ode mnie. Milej niedzieli na tyle ile moze byc w szpitalu.

sil,ja jestem przekonana ze bedzie wszystko super poukladane..dali mu juz przyspieszenie na plucka,a to najwazniejsze...napewno odpowiednio sie do twego porodu przygotuja,znaczy sie juz sie zaczynaja przygotowywac...
nadal mysl w ten sposob ze poki bryka zdrowiutki w brzuchu u mamy niech tam zostanie,ale jak tylko pojawi sie minimalne niebezpieczenstwo niech wyskakuje natychmiast..bo tu bedzie mu w takim przypadku lepiej...pamietaj my myslami jestesmy z toba...informoj nas na bierzaco ..
moi chlopcy poszli na niedzielny obchod ciocio babciowy,ale spokoj.....
ja wloski wczoraj scielam tak jak bylo to w planie,10 lat mlodsza....
z tylu mam do karku a z przodu do ramion,tak stopniowo z krotkich na dlugie...,pasemka tez ladne,poprostu wszystko tak jak mialo byc...
a co do niedzielnych planow to na razie nie mamy nic zaplanowane,po drzemce zobaczymy co i jak,u nas pogoda sliczna,wczoraj bylo 27 stopni,dzis napewno nie bedzie mniej..

reklama
sicipol trzymamy kciuki za kazdy dzien z dobrym KTG!

anika ciesze sie, ze jestes zadowolona z odmiany, a my czekamy na zdjecia! :-)

my to nie wiem co dzis bedziemy robic, wczoraj takie fajne sloneczko, bylismy na spacerku, zamowilismy rowerek dla Antosia, bo nie mieli takiego jak chcielismy,
a dzis chmury... pewnie bedziemy sie bawic w domku, chlopcy jeszcze troche kaszla, ale duzo mniej, w nocy ladnie spali, do tego maja maly katarek, ale moze im przejdzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry