Z
zyta
Gość
chyba wszystkie tak mocno trzymamy kciuki za Anie i malenstwo,ze nie pozwala nam to czesto sie udzielac...Anika73 pisze:ostatnio cos malo sie udzielamy...jeden post raz na jakis czas...
sicilpol odezwij sie...
(nie wiem czy moge,ale tak sobie pomyslalam,zebys moze dala nr.tel do ktorejs z nas,moze bedzie jakis latwiejszy kontaky,no nie mowie tu zebysmy wydzwanialy do ciebie,ale w miare mozliwosci jakbys nam napisala smsa,moze to by bylo dla ciebie latwiejsze niz wchodzenie na forum)
agatka13 tak wlasnie widzialam wiorki kokosowe,ale galaretki to nie znajde,musze cos wykombinowac,zapytam sie znajomej,moze bedzie miala.
A tak apropo to mialam galaretke zaopatrzylam sie w Polsce i tak sobie byla chyba z rok jak nie dlozej,i jakos tak moja cora ja zobaczyla i miala ochote na nia;-)kiedys jak jej zrobilam nie chciala jesc,wiec i nie robilam takich zapasow
a tu teraz by sie przydala
anja35 szybkiego powrotu do zdrowia

Ivi co do smoczkow to jak z kazdym i ze wszystkim z umiarem,ja tez sie wzbranialam,zeby nie dawac corce,a w szpitalu jak bylysmy z powodu zapalenia ukladu moczowego,pielegniarki stwierdzily,ze uspokajacza nalezy podac niz dziecko ma plakac jak to tez zadzialalo,hm jak jej podawaly miala odruch wymiotny i za kazdym razem kiedy jej podawalam jak nie chciala,nie miala ochoty;-)tak wiec u nas uspokajacz byl sporadycznie...natomiast jak zaczely zabki wychodzic miala taki caly gumowy z chicco,super sprawa...
podsumowujac wbrew opiniom ze zgryzem i mowa u moja coreczki wszystko jest w jak najlepszym porzadku;-)

Anika73 pisze:znam dziewczyny 11 letnie ktore ssaja palucha az sie kurzy...

Luczka hm szkoda,ze pani poszla na zwolnienie,mam nadzieje,ze Lorenzo polubi kogos innego w zamian,trzymam za niego &&&&
@kosmitka czyli chlopaki wygrali z choroba,czyli jej sie nie dali;-)
strega moze wiesz ile w Ikea kosztuja lozka dla dzieci,chodzi mi o cos niedrogiego...same lozka plus materac...
cucciola,Ptynia...eve916
a ja bylam dzisiaj w sklepie nakupilam jaj i tak kombinuje co z nich zrobie

na deszcz sie zbiera i jakos nie moze popadac
Ostatnio edytowane przez moderatora:

, i sushiiiiii, uwielbiam:-).