strega
Fanka BB :)
No tego tampona to wlasnie chyba sie robi jakos tak ok. 35-36 tygodnia. Mnie na ostataniej mojej wizycie skierowali na cesarke wiec Tampona moglam sonie podarowac
a co do KTG..to w moim szpitalu ..jesli wszystko bylo ok..to na monitoring zaczynalo sie chodzic dopiero po terminie. Tzn dzien po terminie trezba bylo sie stawic na oddzial i bylo badanie i monitoring i pozniej decydowali oni jak czesto monitorin codziennie czy co 2 dni ale zazwyczaj wiadomo ze kolejne wizyty to juz porod wlasciwy. No chyba ze przed terminem jakies zmiany to zlecali monitoring wczesniej
a co do KTG..to w moim szpitalu ..jesli wszystko bylo ok..to na monitoring zaczynalo sie chodzic dopiero po terminie. Tzn dzien po terminie trezba bylo sie stawic na oddzial i bylo badanie i monitoring i pozniej decydowali oni jak czesto monitorin codziennie czy co 2 dni ale zazwyczaj wiadomo ze kolejne wizyty to juz porod wlasciwy. No chyba ze przed terminem jakies zmiany to zlecali monitoring wczesniej
ja w tym roku to juz wyczerpalam limit na choroby...wiesz co u nas tez byl okres,ze chiara mowila malo w zlobku,praktycznie odpowiadala na pytania,a potem samo przeszlo zaczela mowic normalnie,nie martw sie,on jeszcze malutki, rozgada w zlobku jeszcze....mojej kolezanki w polsce maly ma prawie 3 lata i nie mowi nic a ona sie nie przejmuje
ja bym juz oszalala,ale ja przewrazliwiona jestem
kosmitka fakt 15 maj to lekka przesada a ktg?ja tez posiewy mialam ok 36tyg
,moze ktoras sie zna na snach i ich znaczeniu?.