• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Anika73 podsumowujac,czyli co sie sklada na ten bilans?
ja tego tampona mialam robionego w 35(6)tyg.chyba,ktg 37 i 38w dniu cesarki,tak jak chwile przed cesarka...;-)acha i badanie serca w 37tyg.i tampon w 37tyg.
jak sobie przypomne cos,to dopisze;-)

reklama
hej
tak Was podczytuje i u nas na Toscanie jest tak,ze zaraz kobiecie w ciazy daja taka ksiazeczke z calym tym bilansem tzn.tam sa zaznaczone tygodnie i wszystkie badania mniej wiecej co tydzien czy co dwa robia jakies analizy i tak do konca ciazy:-)ja chodzilam panstwowo i prywatnie:tak:prywatnie ze wzgledu na usg brzuszka ktore mialam robione raz w miesiacu:tak:chcialam wiedziec jak rozwija sie dzidzia i w ogole byc spokojna o wszystko;-)dzieki mojemu lekarzowi dowiedzialam sie ,ze mialam malo wod plodowych i za jego zlotymi radami dociagnelismy prawie do konca a wiec POLECAM CHODZIC DO GINA NA WLASNA REKE!!!

fajnie sie was czyta jak tak rozmawiacie o ciazach i tych wszystkich badaniach i bilansach:-D.tez bym tak chciala,ale na razie nie udaje sie mi zafasolkowac.pomimo lekow cykle ciagle bezowulacyjne:no:.nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie zajsc w ciaze.musze uzbroic sie w cierpliwosc.

fajnie sie was czyta jak tak rozmawiacie o ciazach i tych wszystkich badaniach i bilansach:-D.tez bym tak chciala,ale na razie nie udaje sie mi zafasolkowac.pomimo lekow cykle ciagle bezowulacyjne:no:.nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie zajsc w ciaze.musze uzbroic sie w cierpliwosc.
a ja myslalam ,ze Wy macie dzidzie??!!
jak tam u was popadalo??u nas wczoraj,jak dzialeczka??

agatka,zycze ci z calego serca fasolki..
co mowi lekarz'ze masz jakies szanse?czy marne?
ze powinny cykle sie poprawic?
bo jak nam kosmitka urodzi to zostaniemy bez ciezarowek...
wiec brac sie dziewuchy do roboty..anja,eve,strega,luczka,zyta.....oo zapomnialalbym o ptyni..
z calego towarzystwa to kosmitka 3 dzieciatek ja 2 a reszta tylko 1...jak o kims zapomnialam to mi przypomnijcie...nie bede wymieniac ivi do drugiego dziecka bo mnie spoliczkuje...

agatka ja tez trzymam kciuki,napewno sie uda cierpliwosci i nie trac nadziei...anika ja juz pisalam,ze bardzo bym chciala,prace trwaja ale jak narazie bez rezultatu,ale ja mimo wszystko nie trace nadziei,bardzo bym nie chciala by chiara byla jednakiem...jak mi sie uda to bedzie cud,ale i te sie zdarzaja...anika ty sie ivi nie narazaj;-)ona jeszcze ma wszystko na swiezo:-)a co z ptynia sie dzieje?

ty na drugie dziecko masz ochote?czy mati zostanie figlio unico?
Na ta chwile Mati zdecydowanie zostanie jedynakiem...ale moze kiedys mi sie odwidzi...bo na pocztku zawsze chcialam miec dwojke dzieci..ale z chorobami Mateusza zmienily sie moje chwilowe plany...jak to sie mowi mai dire mai...ale na ta chwile zostanie rozpieszczony jedynak

reklama
anja,czemu piszesz ze bedzie cud?masz problemy z zajsciem w ciaze?jak mi sie udalo z giulio to wszystkim sie moze udac,agatka compresa...
strega,choroby minal....
ja mam dwie siostry,daleko ale mam,widujemy sie bardzo rzadko,ale cale szczescie ze je mam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry