• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
eve nie chcialabym byc taka tesciowa jak moja:no:jestem tej zasady Zyj i pozwol zyc innym:tak:
Ja z rana bylam na spacerku i wiecie co bylo pieknie nawet slonko wyjrzalo teraz cos zaczyna sie chmurzyc:cool:
a pytalam sie jestesci ena Facebooku??

hej dziewczyny spicie w ten popoludniowy pochmurny dzien?ja wypilam kawe ale nadal mi sie chce spac...tu leje i zimno...wstancie bo mi sie nudzi pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

no ja zagladam,a tu cisza;-)pomimo pogody,deszczowej,dobrze sie czuje,czyli nie jestem senna,aczkolwiek trzy kawy wypilam:-pi czekam na meza;-)
acha robie gofry jesli ktos lubi to zapraszam:tak:

zyta ja juz ci mowilam,ty o jedzeniu nie pisz,bo slinka leci....:-)a z czym je robisz ja lubie z bita smietana,ale jak robisz z czym innym to mi same wystarcza smietane sobie dorobie....twoj maz pracuje daleko od domu?:-)

anja35 robie z bita smietana i dla meza z dzemem:tak:
a maz pracuje okolice firenze,ogolnie od nas jest firma a tam pracuja,chociaz ostatnio troche w naszych okolicach pracowali...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry