Uff, męczący dzień miałąm, wpadłam na chwilkę się zrelaksować
eve koniecznie wstaw fotkę tarasu i kwiatów, ja jestem "naoczna", zobaczę-zapamiętam-kupię, po nazwach mogą mi wcisnąć czasem nie wiadomo co. Więc fotkę pliiiis!! To samo
agatka, też jestem ciekawa tych kaktusów.
Anika Maciek ma się dobrze, w czwartek mają wycieczkę i już się na nią cieszy i niecierpliwi, wcześniej jak mieli się do teatru wybrać to w szloch wpadał, więc jest raczej tendencja na plus

Poza tym rozmawia coraz więcej, a ja muszę coraz częściej zaglądać do słownika, hmm, może i lepiej bo i ja się przy okazji czegoś nauczę;-) Też się nie mogę doczekać wakacji, ciepełka, słonka, plaży, morza, pięknych zachodów słońca...ech rozmarzyłam się

Co do ciastoliny, piaskoliny, to macie rację, super zabawa, Firma Play Doh jest chyba najlepsza i najbezpieczniejsza i tej dziedziny produktów. WIem co mówię bo w Polsce mielismy sklep papierniczo-zabawkowy i między innymi mielismy i różne zestawy ciastoliny. Maciek osobiście przetestował,dobrze ćwiczy rączki u dzieciaczków, akcesoriów nie należy wyrzucać bo kolory można dokupić oddzielnie. Fakt trzeba pamiętać o zamykaniu tego bo po jakimś czasie wysycha i niestety nie nadaje się do niczego, tak jak zostało to już wyżej napisane:-)