Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.jedna zecz co jej zostalo to lekko porazony nerw w tylnej lapie ale na to trzeba czasu.
a oto jajka jakie znalazlam rano w kurniku
.to z lewej jest normalnej wielkosci a to drugie............

ocencie same
lece do lekarza bo juz nie daje rady
martwie sie o malutka ,zeby znowoz sie nie rozchorowala bo u nas cala rodzinka juz chora:-(
a ja nie moge juz wytrzymac...boli mnie juz tak ze dwa tygodnie,najgorsze,ze oprocz boku boli mnie w plecach tak strasznie,ze cos,a jeszcze do tego jakos jak sie schyle albo jak siedze,to mi jakby cos pod zebrami dretwialo,mam wrazenie jakby,mi scierplo i potem jest takie dziwne uczucie,nawet nie umiem tego opisac...no i jeszcze piecze mnie ciagle zoladek i jak lykam nawet letniego cos to mnie pali caly przewod pokarmowy ....aj mowie ci nie mam sily...przez ten bol jestem taka nerwowa,ze cos bo nie przestaje ani na moment
sorki za ten bolowy wywod ale juz sama nie wiem co to...czy zjem czy nie boli...wczesniej jak mialam te polipy to mnie mniej bolalo,juz mam czarne mysli...