• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

jestem i ja.co prawda nie wyspana ale jestem:-).rano bylam z psina u weterynarza na badaniach i wszystko ok.a pozniej standart-dzialka a po obiedzie poszlam na plotki do kolezanki i dopiero co wrocilam i zarazz dzialeczka .grzech w taka pogode w domu siedziec.do uslyszenia wieczorkiem.a co do lekarza to dopiero po niedzieli pojde bo w ty, tygodniu nie ma nikogo w przychodni.musze sie zarejestrowac do gina i poczekac 2-3 tygodnie w kolejce:szok:.

reklama
anija i jak tam? co ci powiedzieli?
kosmitka jeszcze nie urodzilas? ;-)moje ulubione pytanie do kobiet na koniec ciazy:wściekła/y::wściekła/y::-D
cucciola ja tez dla dwulatka polecam klocki duplo a co do urodzin w ogrodzie to moe gril i plus przekaski plus tort
Anika a wiec sprzedaz waszego mieszkania to tylko formalnosc ale fajnie
eve rosna nam geniusze:-)
agatka do gina to i tak ok 7-8 tyg a ty liczylas ile mniej wiecej jestes w ciazy?
strega wracaj
sicilpol zamelduj co tam u was? jak bedziesz mila chwile czasu

Ostatnia edycja:
ale sie ociagacie dzis rano,leniuchy...
co u was dziewuchy slychac..
pytanie numer jeden..
kosmitka jeszcze nie urodzilas?hahah,oj biedna ty ,teraz tylko o to cie beda pytac..
mam nadzieje ze czujesz sie dobrze,a przede wszystkim auguroni dla miko,mati...i wszystkich innych swietujacych dzis(nie pamietam dokladnie kto ,co swietuje,maluszki urodzinki a staruszki?)
anja,odzywaj sie szybko..jak sie czujesz?powiedziali ci cos wstepnie?ty to weteranka w robieniu gastro...wiec napewno byla ona dla ciebie mniej straszna ...
u nas pogoda dopisuje,piekne slonce.Ale w szkole tylko do 12.10 ,bo u nas w niedziele sa wybory na prezydenta miasta,w szkole u ale beda seggi,wiec do wtorku wlacznie w domku sobie posiedzi..
Giulio kaszle i smarka jak cholera,zalapal ode mnie jakies swinstwo,oczywiscie jutro sobota,jak przystalo ..nie ma pediatry...

czesc dziewczyny, dzieki w imieniu Mikolaja!
moj maly Miko, jejku juz nie jest taki maly... a szczegolnie jak zalozyl dzis koszule to powaznie wygladal ;-) wzial tort pod pache i powedrowal zadowolony do scuola,
a ja robie drugi tort na wieczorna domowke
luczka, ptynia wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
strega wszystkiego najlepszego dla Matiego! gdzie jestes?
anika no jeszcze nie urodzilam ;-), ale kurcze dzis mialam 3 pobudki w nocy i nie wiem, czy to byly skurcze, czy mlody sie tak rozpycha, i nie moglam zasnac, masakra, jestem dzis mega niewyspana :-(
anja odezwij sie!
agatka no 7 tygodni to juz calkiem dojrzala na Twoja ciaza, dlugo wytrzymalas z testem :-)
ale z lekarzami to nie ma co sie spieszyc ;-) za 2-3 tygodnie wiecej bedzie widac :-) dbaj o siebie! te mdlosci to jak najbardziej juz uzasadnione, dokuczaja Ci bardzo?

fajny filmik http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ&feature=player_embedded
mojemu mezowi tez sie bardzo spodobal, kazal sobie zrzucic na pulpit jako instrukcje i mowi, ze tak bedzie kapal naszego Alka :-)
polecam!

Ostatnia edycja:

STO LATEK DLA WSZYSTKICH SWIETUJACYCH!!!!

Anja gdzie Ty sie podziewasz??jak po gastroskopii??
a Zyta???Ptynia??nowe dziewczynki??i reszta??
agatkamacie jakies preferencje co do plci??
Jutro na te urodzinki chyba faktycznie kupie te klocki
:tak:Dziekuje za rady!!!

reklama
Ciaaaaaaaaaaaaaaaaoo!
Melduje sie :-)))

Na poczatek Agatka ...gratulacje!!!

Kosmitko Ty nadal w dwupaczku!!! Rowniez dla Twojego jubilata Miko ...najserdeczniejsze zyczonka!!!! duzo zdrowka... radosci i spelnienia marzen!!!

a nie sprawisz Mikosiowi tej frajdy zeby to dzisiaj wlasnie zostal starszym bratem? nie najstarszym ale starszym

Dziekuje za zyczonka dla Mateusza..przekaze..przekaze

Ide nadrobic na spokojnie ...co tam u Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry