• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

anika,dzieki ja to juz mialam w tamtym roku tylko bez wrzodow,nie jadlam tak jak mi kazali i co?znow sie pojawilo....zobacze jak bedzie...to z dieta czy bez ciagle mi sie pojawia juz nie ma sily...a jak giulio z kaszlem?
kosmitka ja teraz tez bym wczesniej kapala bo ciut brzydko pachniala tymi wodami i denaturatem:-)ale z drugim to kazdy madry,ty teraz to na spokojnie wszystko...a brzuszek ci sie obnizyl?

Ostatnia edycja:
reklama
kosmitka wszystkiego naj... dla Miko:-)
strega wszystkiego naj... dla Mateuszka:-)
ptynia wszystkiego naj... z okazji imienin:-)

anija bidulko az mnie zaczelo wszystko bolec jak przeczytalam co Ci jest a z ta dieta faktycznie nie wesolo oby antybiotyki i lekarstwa pomogly trzymaj sie

kosmitka fajny ten filmik z sie takiego dzidziusia zachciewa;-) ale musze sie trzymac kolejki tzn po;-):-D a ten niemowlaczek na filmie podobny jest do Lorenzo jak sie urodzil i chyba mu sie podobalo bo zasnal podczas kapieli ja bym sprobowala tak kapac a napewno jak bede miala drugie dzieciatko prawie odrazu bede chodzic na basen i bedziemy nurkowac:-)
A z kapaniem w szpitalu bo w Pertini zabieraja malenstwo rano i go myja, przebieraja,waza i pediatra go oglada a potem przywoza na sale do mamusi w miedzy czasie przychodz pediatra na sale i mowi co i jak z dzieckiem

pozdrawiam reszte dziewczyn

Ostatnia edycja:
ja wlasnie sobie poczytuje o hodowlach kur:-) bo wczoraj kupilam nastepna porcje jajek i sie inkubuja juz.moze tym razem sie cos wykluje.bo widze ze moj kogut jeszcze nie aktywny jak nalezy.depta kury ale nie wiele to daje efektow.
anika kazdy kalkulator z netu pokazuje inna date i rozbierzniosc jesc okolo 2 tygodni,takze musze poczekac na wizyte u gina.

dzisiaj napewno beda tu pustki...jak na weekend przystalo..
jakie plany?pewnie morzowki nad morzem beda sie wylegiwaly...
ja juz troche lepiej,giulio nadal kaszle i kicha,ale nie ma goraczki..
wlasnie przed chwila spadl z divano,az sie podloga zatrzesla...
pogoda zapowiada sie letnia,aby tak dalej...
agatka,lekarz tez bedzie ci termin obliczal od ostatniego okresu...kiedy mialas ostatni okres?
eve a ty co ?zaniedbujesz nas!!! ptynia i zyta takze..
nie mowiac o nowych forumowiczkach,w ogole nie pisza
principessina,kasia, vlora.,ajoo,nie wiem czy dobrze niki napisalam...
kosmitka ,co tam ?jakies swierze wiadomosci?

czesc i czolem...
u nas pochmurno wiec znad morza nici...pojedziemy na wieksze zakupy,ale juz mi sie odechciewa bo i tak nic nie moge jesc co bym chciala...ale nic przezyje:-)
anika bylas na mieszkaniu nowym w sprawie schodow?czy mi sie dni pomylily?co do terminu u agatki to masz racje chyba kazdy gin odlicza od ostatniego okresu ja mialam ostatni 16 kwietnia i termin na 16 styczen,a urodzilam 24...ale licza od ostatniego...Aty jakie plany na dzis?
zyta dzieki,nie moge pic rzadnej kawy a ja kawoszem jestem:crazy:...nie dawaj sie problemom i zlym humorom,z czasem wszystko minie:-)

Ostatnia edycja:
ale niespodzianka,jakos sie rozpisal nam forum dzis rano...
anja,ja plany bez zmian...zakupy popoludniu..
,jutro chyba pojedziemy"zwiedzic nowootwarty sklep meblowy(wczoraj byla inauguracja)semeraro...
bylam w mieszkaniu we czwartek,pobrali wymiary i maja przyslac maila z preventivo..za kazdym razem jak tam ide too to mieszkanie wydaje mi sie mniejsze...buuuu,,,
ja z Ale ostatni okres mialam 20 marca a termin na 25 grudnia
z giulio zas 30 marca a termin na 5 stycznia,uroddzili sie oby dwaj szybciej ale terminy byly liczone od okresu...
zyta,zagladaj czesciej do nas ,to sie zozerwiesz i mniej bedziesz myslec o twoich problemikach,my tu na ciebie czekamy

Hej babeczki;-)cos kiepsko sie czuje nie wiem moze jeszcze ta choroba mnie trzyma:cool:glowa boli w nocy krecilam sie i wiercilam ojj starosc nie radosc:no:
Popoludniu idziemy na urodzinki i wczoraj kupilam te klocki z Lego tj.auto policyjne z klockami i takie tam,mam naddzieje,ze bedzie sie prezent podobal:eek:
zytaa co tam u Ciebie sie dzieje??ja tez mam kiepski humor ale to ze wzgledu na moje zle samopoczucie:-(
kosmitkoco u Was??
Milego weekendu kobitki,co planujecie fajnego??

Anika ja co wchodzilam do mieszkania to najpierw bylo super potem coraz mniej wynajdowalam jakies ale,ale zobaczysz jak sie wprowadzisz bedzie ok:-)jedz pozwiedzaj sklep,moze cos upatrzysz;-)
kosmitka matko moja moze ty juz na porodowce?luczka jakbys cos wiedziala to pisz nam tu szybko...bo to teraz moze byc an sie obejrzymy...a jak twoja szyja...
cucciola a co z waszymi urodzinami?co do przystrojenia to idz do sklepu z artykulami na przyjecia albo do hipermerkato i znajdziesz wszystko od talerzykow w krolewny misie itp po girlandy napisy typu auguri balony do wyboru do koloru,zalezy na co sie zdecydujesz...a moze tak szwedzki stol?bedzie najwygodniej;-);-)

reklama
anja a wiec to normalne z tym mieszkaniem,troche mnie uspokoilas...
myslalam ze to moje mieszkanie sie z dnia na dzien zmniejsza...ale raczej to moj rozum sie zmniejsza...
na razie to tylko jezdze i zwiedzam sklepy,aby wiedziec juz jak przyjdzie czas co i jak..
zrobilam sobie tez preventivo na szafe su misura do sypialni u tego od schodow,ale wydaje mi sie ze za jego cene kupie 3 szafy w meblowym,nie mam jeszcze preventivo,ale podejzewam ze tak bedzie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry