Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczynki :-)
ptynia ech, bardzo mi przykro, ze tak wyszło z tym wlascicielem, domyślam się ze się niezłe wkurzylas, chyba rzeczywiście najfajniej by było zmienić mieszkanie bo jednak dobry właściciel to kluczowa sprawa... My dużo wynajmowalismy i raz mieliśmy takich wlascicieli, ze porażka nie chce mi się nawet wspominać ;-) i się szybciochem wyprowadzalismy i na dobre wyszło trafiliśmy na super właścicielkę, i całkiem fajne mieszkanko, i strasznie się cieszylismy ze z tymi poprzednimi tak wyszło :-) życzę Ci żeby u Was było podobnie!
Luczka jestem w 4 osobowej sali pod numerem 26 :-) 10 dni, jejku, ja już tu mało jajka nie zniose;-) ale jak nie ma wyjścia, trafiła nam się laska w pokoju, która boi się otwrtych okien, ech ;-)
Aniko Droga a możesz mi po polsku to przetlumaczyć co to jest ta "la raccomandata con la ricevuta di ritorno" ???ptynia,to super wasz wlasciciel(mam nadzieje ze juz niedlugo nim zostanie)..
chcieliscie zrobic mu przysluge a on was chcial wy....ac...(przydaloby sie napisac cale to slowo,ale i tak mnie zcensuruja!!
szukajcie sobie con calma nowego mieszkanka,z tego nikt was nie moze wyrzucic,pamietajcie tylko aby dac wypowiedzenie con la raccomandata con la ricevuta di ritorno,6 miesiecy przed planowanym wyprowadzeniem sie...
dziewuszki dobrej niedzieli zycze...