Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.caly ranek w kibelku siedze i sie zastanawiam kto obiad zrobi bo moj na dzialce.a do tego zaczyna znowu mnie mdlic,a myslalam ze juz przeszlo.Cześć dziewczynki :-)
ptynia ech, bardzo mi przykro, ze tak wyszło z tym wlascicielem, domyślam się ze się niezłe wkurzylas, chyba rzeczywiście najfajniej by było zmienić mieszkanie bo jednak dobry właściciel to kluczowa sprawa... My dużo wynajmowalismy i raz mieliśmy takich wlascicieli, ze porażka nie chce mi się nawet wspominać ;-) i się szybciochem wyprowadzalismy i na dobre wyszło trafiliśmy na super właścicielkę, i całkiem fajne mieszkanko, i strasznie się cieszylismy ze z tymi poprzednimi tak wyszło :-) życzę Ci żeby u Was było podobnie!
Luczka jestem w 4 osobowej sali pod numerem 26 :-) 10 dni, jejku, ja już tu mało jajka nie zniose;-) ale jak nie ma wyjścia, trafiła nam się laska w pokoju, która boi się otwrtych okien, ech ;-)

anika,ja jak weszlam do nido to patrze a tam jakos lezalo ich ze 20 wszystkie sie trafily takie czarne z wlosami gesciejszymi od moich a moja taka blond heidi...od razu sie w oczy rzucala...i tak jej zostaly te blond wlosy...a mialam takie marzenia o gestych ciemnych wlosach![]()
nie mam nic przeciwko rudzielcom ale nijak mi nie pasowaly do chlopca a ze moja babcia miala rude wlosy (tzn ona miala takie brazowe kasztanowe ja teraz na taki kolor sobie zrobilam na glowie;-) ) byl taka mozliwosc ze moje dziecko bedzie rude;-) i jeszcze cala cize siostra sie ze mnie nabijala tylko zeby nie rudy
jak mi go wyciagali z brzucha to anastezjolog powiedzial do mnie "o juz wloski widac" a ja do niego a jaki kolor?
jak mi powiedzial ze czarne to odetchnelam z ulga;-)
ciekawe co sobie o mnie pomyslal?
pol glowy ogolone przed wyjsciem ze szpitala pielegniarka za naszym pozwoleniem ogolila go na lyso i wygladal jak malpka
jak mu odrosly to ma ciemny blad i ma gste wlosy ktore juz obcinalismy chyba 20 razy podobaly mi sie jego czarne wloski ale ciesze sie ze ma ciemny blad takie jak ja mam naturalne ze wzgledu na tesciowa;-) bo nie jest tak calkiem podobny do tatusia;-)
z tylu wytarte a z przodu irokez