luczka ja wiem to moj bzik z tymi wlosami...tak sobie ubzduralam w ciazy i juz...ale coz nastepnym razem wyjda ciemne;-)ona tymi blad wlosami robi furrore w przedszkolu wszyscy jaka sliczna blondyneczka i niebieskie oczy...jakby nigdy nie widzieli niebieskich oczu...ale pol formi to neapolitancy a oni tylko ciemni
zatr oczywiscie...jak ktos nas widzi na ulicy to sie pyta czy tedesca....to mnie ciut trafia ale sie przyzwyczajam....napisze wam wierszyk jaki mi chiara wyrecytowala,taka jestem dumna:-)
la mia mamma e come il cielo,
tanto azzurro nel sereno,
la mia mamma e come il mare,
quando e placido e tranquillo.
la mia mamma e la mia luna
che la notte mi accompagna
la mia mamma e come il sole
che da luce e da calore...
sorki ze sie tak wcisnelam ale sie rozczulilam to wy tez a co...z najlepszymi zyczeniami dla wszystkich mam...
zatr oczywiscie...jak ktos nas widzi na ulicy to sie pyta czy tedesca....to mnie ciut trafia ale sie przyzwyczajam....napisze wam wierszyk jaki mi chiara wyrecytowala,taka jestem dumna:-)la mia mamma e come il cielo,
tanto azzurro nel sereno,
la mia mamma e come il mare,
quando e placido e tranquillo.
la mia mamma e la mia luna
che la notte mi accompagna
la mia mamma e come il sole
che da luce e da calore...
sorki ze sie tak wcisnelam ale sie rozczulilam to wy tez a co...z najlepszymi zyczeniami dla wszystkich mam...
cudnie jest byc mama
twoj maz to zaprawiony z dzieciakami,i na porodowke cie z nimi zawiozl i ogarnal cala sytuacje...medal jak nic...moze jak sie urodzi wam dziewczynak bedzie do ciebie podobna...:-)