Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
.ptyniu zmobilizowalas mnie i kkupilam karte do decupage i jeszcze jeden *******ek i po niedzieli biore sie za robote.jestem ciekawa co z tego wyjdzie.pozniej sie pochwale.

Jednak nie ma to jak dobre slowo w poniedzialkowy poranek. Bardzo mi przejemnie agatka ze swoimi wpisami cie zmobilizowalam, hihi.

.ledwo do domu weszlismy i sie przebral w domowe zeczy i biegiem do pieca.jakby mogl to by do niegdo wlazdl i rece zaciera ze mu zimno a w domu 20°C przy otwartych na oscierz oknach balkonowych
.normalnie szlak mnie trafil.jak sie siedzi caly dzien na 4 literach i nic nie robi,nawet spacerowac po domu mu sie nie chce i jeczy ze go kosci bola.pewnie ze bola bo sie nie rusza a jak wyjdziemy na spacer to zaraz go wszystko boli.no wiezielaby was jakas cholerka na miejscu ze sie tak wyraze????
mam na przykladzie kolezanke mojej mamy zaczela robic w domku bransoletki,kolczyki,ogolnie bizuterie z koralikow itp za namowa mojej mamy zacezla te mercatini i tez tak jak TY na poczatku mowila a teraz zarabia calkiem niezle pieniazki i jest bardzo zadowolona!!!
zartoje...Wiesz co snieg popadal z piatku na sobote niby nieduzo,ale w sobote troch epodtopnial i od soboty mamy przymrozki i to taki zamarzniety zlodowacialy snieg.A ze nasz kundel nauczony rpzez meza chodzenia gdzie on chce to mnie pociagnal