hej dziewczyny
w koncu ogarnelam ta stronke
(tak mi sie wydaje) w ogole nie wiem czy temat jak i zapytanie(a) bedzie odpowiednie tutaj ale pisze poniewaz jest to pierwsza "rzecz" jaka udalo mi sie otworzyc i cos naskrobac
a pytan ma wiele
a wiec tak mieszkam we wloszech od jakiegos czasu dokladnie w Marcie (lago di Bolsena) provincia Viterbo
Jestem przyszla mamuska
aktualnie mam 29 tydzien czyli dziecina nadciaga
pytania mam w sumie rozniaste ale zaczne od tego czy ktoras z was ( nie orientuje sie bo tyle Was tu jest
ponad 500 stron czytania
)rodzila w Viterbo (belcolle) jak to tam wyglada i co trzeba tam zabrac dla siebie i dzieciaczka
kolejne pytanko mam takie : nie posiadam zameldowania ale mam tesserke i codice gdyz rok temu pracowalam przez 3 miesiace i szefo mi wyrobil takowe dokumenty
teraz narazie sie nimi posluguje ale nie wiem jak dlugo moge dodam ze wazna ja mam do 2017 r. czy ona dalej jest aktualna jak nie pracuje ?? Jejku ja jush sama nie wiem czy jak pojade rodzic a termin mam na luty to przyczepia sie do mnie czy nie?? i czy moge sobie wyrobic zameldowanie tu jak posiadam te dokumenty plus jestem zarejestrowana w biurze dla bezrobotnych plus moj facet pracuje
prosze was o jakies indo bo ten internet mnie kiedys wykonczy niejasnoscia jaka tu panuje
z gory dziekuje i wszystkim mamuska gratuluje:* pozdrawiam
.

;-)
tylko mam jeden problem,otoz wcale nie moge kupic czapeczki takiej na noworodka,chodzi mi o ciepla,bo takie zwykle to mam...nie wiem czy tu nie ubieraja w zime dzieci w czape?ale w wozki patrze wiec takie wieksze dzieciaczki je maja...,a maluchow takich nie widuje,bo i tez malo wjezdzam do miasta,skoro mam odpoczywac i lezec

nawet telefon
a jaksie ma Twoja corcia??nic nie piszesz pewnie juz nie moze doczekac sie rodzenstwa??!!