Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.juz jest 64,jeszcze okragla dyszka zostala.teraz to juz z gorki pojdzie.moze wreszcie wejde w garnitur co dostalam 7 lat temu w prezencie.zalozony byl moze ze dwa razy i wisi do dzisiaj w szafie i czeka na lepsze czasy
.
poza tym pol rodzinki chora moja mama siostra 
ale zesmy razem napisaly haha w tym samym momencie hihi.To sie nazywa wyczucie..Mi hm z imion podoba sie michele i lorenzo.Reszta jakos tak mi do glowy nieprzychodzi.A co do tych podwieczorkow czy one takie potrzebne?? Moj maly nigdy niejadal.

koleda???u nas to zawsze po Pasqua chodzi ksiadz!!!jestem i ja.tylko ze zabiegana od rana.najpierw bank,pozniej lekarz rodzinny bo trzebabylo recepty na leki wziasc a pozniej ginek:-).po przychodni do inzyniera naszego a potem na dzialke.po obiedzie to zeszlam do garazu bo musialam nowy odchowalnik dla kaczzus zrobic bo tamten rozlecial sie od ilosci wody jaka rozlaly maluchy.teraz maja lepszy bo przywiozlam z dzialki euro palete i do tego boki i zrobione.pozniej zrobie zdjecie i pokarze Wam jak to w calosci wyglada.
no a popoludniu koleda u mnie.juz stol uszykowany i czeka.bialy obrusik,swieca i _Biblia bo nie moglam znalezc Krzyza co zawsze stawiam.ktos musial mi go schowac bo zawsze stal w malej sypialni na regale z ksiazkami a teraz cos go wcielo.