• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
hej hej niedzielnie
agatkao jak tam pieknie u Ciebie a ile sniegu jak w Polsce normalnie u nas ani platka nie ma:baffled:

my dzisiaj w domku moja mama i siora wciaz chore:nerd:
a W£y co tam porabiacie fajnego??

Witam u nas na weekend sloneczko wiec korzystalysmy , a dzis szok snieg unas , zobaczymy na jak dlugo , na razie ladnie proszy , mam nadzieje ze troszke nasypie, choc w temtym roku , to tydzien czasu lezal , ale szkoly pozamykali i mwili ze kleska chociaz dla mnie to tegu sniegu bylo malo, ale tutaj ludzie nie przyzwyczajeni i sie boja jezdzic samochodami, wiec wszyscy sie dziwia ze my sie cieszymy ze sniegu ....
a u was jak po weekendzie co slychac ....

hej hej a u mnie leje i brzydko szaro i buro brrrrrrrrrrr
zazdroszcze Wam sniezku kochane!!!
kermitkano to Olunia bedzie lepila balwanka:-)
co tam dzisija na obiadek robicie dobrego???

I PO SNIEGU.juz sie topi i pada deszcz:angry:.ale to dopiero poczatek wedlug mnie.w ubieglym roku tez tak samo bylo ze najpierw popruszylo potem padalo a na koniec ypnelo porzadnie i dwa tygodnie lezal snieg.zobaczymy jak bedzie w tym roku.

ja tez moge spiewac pada snieg pada snieg dzwonia dzwonki san a ja ja de po petonie i jajami dzownie ;)

kurde szok...
hehhehe:happy2::happy2:

no i zrobilam makaron oja juz nie mam pomyslow tak wymyslac na pranzo i cene wy tez macie takich mezow wybrednych???
a i mialam sie pytac jakie plany macie dziewoje na San Valentino????wybieracie sie gdzies czy w domku??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry