O'laaa
Fanka BB :)
To tym bardziej przykre , że bliska osoba potrafi tak krzywdzićZ tego co czytałam poprzednie posty autorki to od dawna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tym bardziej przykre , że bliska osoba potrafi tak krzywdzićZ tego co czytałam poprzednie posty autorki to od dawna.
Mąż dalej pozostaje przy swoim zdaniu, ja przy swoim. Atmosfera mocno napięta.
A masz zamiar podjąć w związku z tym jakieś działanie, czy dla "dobra dziecka" dalej nic?Mąż dalej pozostaje przy swoim zdaniu, ja przy swoim. Atmosfera mocno napięta.
Ze tak brutalnie spytam…jakie korzyści masz z tego związku? Wsparcie emocjonalne? Rozrywkę? Wybuchowy seks? Co jest takiego w tym człowieku, ze się go trzymasz niczym tonący brzytwy?
Bo wiesz, możesz ty go kochać ale jeśli on nie kocha ciebie to sobie tak naprawdę tobą dupe wyciera.
A jak Ty myślisz? Bo ja myślę, że ona stwierdzi, że dla dobra dziecka warto dać się poniżać i być wycieruską dla faceta. Może jeszcze będzie robić kanapki dla jego kochanki, ale co mąż to mąż.Myslisz,że odpuści czy ty predzej zmiękniesz?
A jak Ty myślisz? Bo ja myślę, że ona stwierdzi, że dla dobra dziecka warto dać się poniżać i być wycieruską dla faceta. Może jeszcze będzie robić kanapki dla jego kochanki, ale co mąż to mąż.