reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

postaram sie ale czasu brak, Filek nie daje za bardzo posiedziec ma chorobę wścieklych nog i w miejscu nie usiedzi,.
ja jeszcze mam ful naiuki i jeszcze nas zaraza jakas dopadla. no ale to żadne wytłumaczenie. wiem...
postaram sie w miare mozliwosci. teraz mam chwilke bo timon i pumba laci:p

reklama
ej no sorry, ale praca, nauka, dziecko, a w ogóle wszystko razem to dla mnie naprawdę wytłumaczenie :-D ale brakuje mi bananów czy o czym to kiedyś była nocna rozmowa :-D

Mały śpi babcia poszła do pracy S pojechał do przezmierowa "sprzatac w garazu" ale niech se odpocznie tak sie nameczył przy malym i sam stwierdzil ze ciezko jest zajmowac sie dziecki :-D no co za psikus.

Dundle mi lecą z nosa, kaszle. Ogladam sobie gotowe na wszystko

Czy to jest normalne ze dziecko nie lubi deserków lub jogurcikow (specjalnych dla 6mc)?

A mi brakuje starych postów;P Takich nocnych, bo teraz się taka sprawozdawczość trochę porobiła;P
A jak już o nią chodzi to ja dziś zaliczyłam lumpa i nakupiłam BAsi cały kg ciuchów, dorwałam w końcu w Realu fajną kurtkę zimową dla Młodej (mega ciepła), babcia kupiła na gwiazdkę Lego Duplo i nowe klocki drewniane:D

an82 normalne, moj pawia puszczał po słoiczkach :)

Skrzat gratki za udane zakupy. ja mysle jutro jechac do lerua... mam plan ...znowu hahahha

Ja lubie chodzic po lumpkach i przegladac cos dla bartka ale teraz dundle leca z nosa kaszel i nigdzie nie wychodze dzisiaj S byl z maly w parku i tak Bartek sie cieszyl ze gołębie zobaczył. Ale z Bartkiem do lumpa moge isc tylko do takiego gdzie nie ma schodow czyli na dabrowskiego bo S&Hand na swMarcinie są schody i jak mam go wnosic to dziekuje

reklama
Do góry