reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

powiem tak wszystko idzie zepsuć na własnym przykładzie :-) ja wcale się niestety nie nadaję do gotowania :-) a co najlepsze skończyłam hotelarstwo i gastronomię policealne :-)

reklama
Ja ostatnio miałam manię na Dextera :-) z housem jestem na bieżąco;-)
Wreszcie mam czas na takie rzeczy odkąd jestem na l4 (a w zasadzie od początki ciąży)

Tygrynka ja mam właśnie dziewczynkę z kiteczkami z lilou, więc teraz też mam nadzieje na chłopczyka(już wspominałam mężowi -zobaczymy czy słuchał uważnie).

Lilou a byłaś w ich sklepie na Wrocławskiej? ja się wybieram, jestem ciekawa jak to wygląda na żywo :)

Ilonka no to niezła nocka też była, szkoda, że i tutaj podobnie :/

Skrzat mamy 17 osób plus 4 dzieci w tym 2 starszych, jedzących normalnie, więc trochę roboty jest, a ja na to nie mam czasu ani siły :) a chcę mieć standardowo - rosół, schabowy, dewolaj i kurczak, ziemniaki, frytki i jakieś surówki. niby nie dużo, ale dla tylu osób to się robi wyzwanie :) teściowa robi ciasto, może moja babcia też i na tym ma się skończyć ich pomoc, bo chcę żeby wszyscy byli goścmi, a nie latali i pomagali :) a głównym daniem i tak będzie jakiś super tort :D

Tygrynka ja byłam na wrocławskiej malutki jest ten sklepik lilou i pełno wiary :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dostalam lilou od Ł. chlopczyka...a dwa lata temu kupilam serce ale to jeszcze wtedy nie bylo slychac o tym :) ale gdzies zgubilam bu!

ilonqa tak wshig szkoda gadać. Zaraz sie okaze ze 3 lata zmarnowalam i szkoda kasy.........

ja jakos ochoty brak na filmy.
ogladalismy incepcje ale to w polowie usnelismy.
mam na dvd druga serie amerykanskiej brzyduli i musze oblukac bo 1 zeson w 2 dni obejrzalam :D :D

rikapa juz wczesniej mialam pisac.....super masz napis z myszka miki pod suwaczkiem :)

ale mi Niko daje do wiwatu tylko łazic i lazi

Tygrynka ja bym sobie w jeden dzień dała z tym rade. Ja tak mam po mojej babuni że jak gotuje to jak dla pułku wojska.
d030.gif

reklama
no widzisz Skrzat, a ja nie dałabym sobie rady :D nawet nie wiem jak ze składnikami i garnkami na taką ilość osób :D zresztą nie mam całego jednego dnia wolnego :(

muszę się wybrać do tego sklepiku bo strasznie mnie interesuje :D

kurcze jedziemy do znajomych z zaproszeniem na roczek i nie wiem czy wchodzić tam z małym, bo oni mają przedszkolaka w domu i się trochę boję jeszcze... idę pomyśleć :D

miłego dnia!

Do góry