reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
teraz już nie! teraz masz różowe balony "mam 1 rok, 2mies, 1 dzień", link do Kasi, niebieskiego Włoczykija "mam 2 lata, 4miesiące, 2 tygodnie" i serduszka małżenskie :)
a ja mam Sebusia wiek, datę ślubu, datę poznania się, zęby i misia :)

ja już też jestem, Staś śpi Oliwka zaraz mam nadzieje do niego dołączy:-)
Dziewczyny jaka ja roztrzepana jestem :szok: poszłam jeszcze do pizzy hut po pizze (zamówiłam wcześniej) szłam z jednego końca na drugi, P czekał przed Piotrem i Pawłem , przychodzę a P pyta gdzie mam pizzę..zapłaciłam a pizzy nie wzięłam :eek: no debil :eek:

Byłam jeszcze w H&M i trafiłam na promo że jak się 100 wydało to się 20zł dostawało do wykorzystania:-)

Korki wszędzie takie że szok:/

aa i zła jestem starsznie ale za bardzo nie mogę o tym tu pisać, bo wiadomo nie kto czyta :/

a przeszkadzają Ci te? inni mają jeszcze więcej, a dla mnie te są ważne, zawsze można włączyć opcję niewidzenia suwaczków...

edit: Lilou no to smigaj na zamknięty, tam możesz się wyżalić! widziałam wpis na fb - zaintrygowałaś mnie..

reklama
Do góry