reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest ok?

reklama
Moja koleżanka miala za zasadnie wczoraj cos policzyć w pracy. Za każdym razem miala inny wynik 😅 moze o to chodzi
np to kiedy coś będzie widać na usg :) i dlaczego nie było widać ostatnio
Tego nie wiedziałam

Więcej empatii dziewczynki ! Świat będzie lepszy ❤️

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😊

np to kiedy coś będzie widać na usg :) i dlaczego nie było widać ostatnio
Tego nie wiedziałam

Więcej empatii dziewczynki ! Świat będzie lepszy ❤️

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😊
Bożu kolejna...
Moze Ty miej więcej empatii w stosunku do odpowiadających Ci 🤔

Nie ma nic złego w dopytywaniu i nie do tego się odnosiłam, o czym doskonale wiesz.
Dostałaś odpowiedź na pierwszego posta i byłoby to dla mnie zrozumiale gdybyś dopytała nawet w następnym temacie (chociaż to bez sensu). Ty wrzuciłaś ten sam post w dwóch kolejnych miejscach, w tym w temacie, w ktorym dziewczyny piszą, że im się NIE udało z ciążą.

To warto się zastanowić, która z nas nie ma empatii.

reklama
Do góry