Przecież można się tutaj doradzić większej ilości dziewczynPrzecież Ci odpisałam wczoraj...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież można się tutaj doradzić większej ilości dziewczynPrzecież Ci odpisałam wczoraj...
Przecież Ci odpisałam wczoraj...
Tzn co doda? Potrzebujesz, żeby 50 osób napisało Ci, że jest ok?Przecież można się tutaj doradzić większej ilości dziewczynkażda coś od siebie doda i jestem trochę mądrzejsza dzięki Wam
![]()
Tzn co doda? Potrzebujesz, żeby 50 osób napisało Ci, że jest ok?![]()
np to kiedy coś będzie widać na usgMoja koleżanka miala za zasadnie wczoraj cos policzyć w pracy. Za każdym razem miala inny wynikmoze o to chodzi
Bożu kolejna...np to kiedy coś będzie widać na usgi dlaczego nie było widać ostatnio
Tego nie wiedziałam
Więcej empatii dziewczynki ! Świat będzie lepszy
Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi![]()
A po co ten Duphaston i to tylko na 10 dni?Dodam jeszcze, że od środy lekarz włączył mi lek duphaston zapobiegawczo 2x1 przez 10 dni
Nie mam pojęcia…A po co ten Duphaston i to tylko na 10 dni?
A ten lekarz widzial wyniki bety?Nie mam pojęcia…zrozumiałam, że pomaga on w zagnieżdżeniu stąd kazał mi brać te 10 dni, bo wtedy już na pewno powinien się pojawić tam gdzie ma byc
![]()
A ten lekarz widzial wyniki bety?
W środę przepisał mi duphaston od razu na wizycie (rano) a dopiero o 16:00 tego samego dnia robiłam pierwszą betę - 622A ten lekarz widzial wyniki bety?