93kora
Moderator
Tak, przyjdzie krwawienie ze spadkiem bety.Tylko co teraz…? Nie ma krwawienia, nie ma nawet plamienia. Beta zacznie poprostu spadać…?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, przyjdzie krwawienie ze spadkiem bety.Tylko co teraz…? Nie ma krwawienia, nie ma nawet plamienia. Beta zacznie poprostu spadać…?
Może jeszcze troszkę wrosnąć, ale sama widzisz jak małe to wzrosty, więc zapewne za kilka dni zacznie spadać. Dopiero jak spadnie to przyjdzie okres.Tylko co teraz…? Nie ma krwawienia, nie ma nawet plamienia. Beta zacznie poprostu spadać…?
przykro mi. Masz prawo odczuwać żal.Byłam u lekarza, powiedział wprost, że nie będzie z tego ciąży. Tylko betę kazał zrobić dopiero za tydzień, chyba, że krwawienie przyjdzie wcześniej. Jest mi źle , ale z drugiej strony to przecież dopiero początek…![]()
Przykro mi, to się zdarza, nawet dość często, myślę że sporo kobiet nawet nie wie, że przeszła ciążę biochemiczna.Byłam u lekarza, powiedział wprost, że nie będzie z tego ciąży. Tylko betę kazał zrobić dopiero za tydzień, chyba, że krwawienie przyjdzie wcześniej. Jest mi źle , ale z drugiej strony to przecież dopiero początek…![]()