Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,to może ja odpowiem bo pisałam wtedy o objawach na innym forum i mam jak na dłoni ;-)
Oto co napisałam (test z dwiema kreskami był 14.02) :
09.02 "Boli mnie brzuch ostatnio,raz ukłuje z jednej raz z drugiej strony albo (jak w tej chwili) czuję taki tępy ból w dole brzucha"
10.02 "A ja robię wszystko,żeby nie zwracać uwagi na bóle i kłucia brzuszka,bo zaraz się rozckliwiam i mam straszną nadzieję że się udało.Tylko raz mnie ten brzuch boli,raz nie.W sumie nie mam co szukać na siłę objawów bo pewnie koło poniedziałku @ powinna się już pojawić (lub)"![]()
11.02 ""Objawów" wymarzonej ciąży jakby brak,brzuch zaboli czasami, wzdęcia mam straszne ale nie nakręcam się,bo po tym co wcinam to nic dziwnegoTrzeba poczekać do wtorku na @ lub jej brak
oby,oby,oby
"![]()
12.02 Jejku nie wytrzymam sama ze sobą!! Brzuch mnie cały czas pobolewa,jakbym miała delikatne zakwasy a (uwierzcie mi) ciężko mieć zakwasy po totalnym lenistwie.Ale to nie jest najgorsze!Jakie ja mam gazy!Wstyd!Nie jem nic takiego co mogło by takie coś spowodować!Brzuch mam twardy niesamowicie!Wstyd naprawdę![]()
![]()
13.02 "A u mnie termin małpiszona w poniedziałek-wtorek,bo cykle mam 25-26 dniowe.Rwie mnie w pachwinach,brzunio boli i mam straszny apetyt,chce mi się pić i jestem jakaś kopnięta w głowę.Mam trochę więcej śluzu.Wiem o tym nie dlatego,że na siłę doszukuję się objawów tylko dlatego że czasami coś mi pocieknie i biegnę do kibla zrezygnowana myśląc że to @. Na szczęście jeszcze nie przyszła ale jutro powinny też pojawić się brązowe plamienia....oby nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"![]()
14.02 TEŚCIK Z DWIEMA KRECHAMI...no i mam teraz taki przecudny"bunt dwulatka" w domu