myszeczka88
Zaciekawiona BB
Takie objawy niekoniecznie muszą świadczyć akurat o ciąży. Spóźnia ci się okres? Miałaś niezabezpieczony stosunek? Bo uwierz, że nie wszystkie kobiety w ciąży mają huśtawki humorów i zachcianki ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Drogie Panie!
Mam wątpliwości, które nie dają mi spokoju, pomyślałam, że Wy jako doświadczone ciążowiczki możecie mi pomóc.
Od pewnego czasu nie zabezpieczamy się z mężem - oddaliśmy się z ręce losuW tym miesiącu trzykrotnie kochaliśmy się w dniach, które według moich obliczeń były najbardziej płodne. Dziś powinnam dostać okres, brzuch boli mnie tak jakby się zbliżał i piersi są obrzmiałe i bolesne. Przedwczoraj byłam u ginekologa ale nie powiedziałam mu, że była możliwość, żebym zaszła w ciążę, zakładając, że gdybym była w ciąży, on sam by to stwierdził podczas badań, choć być może było za wcześnie. Podczas USG lekarz stwierdził ciałko żółte w jajniku i kazał skontrolować się za miesiąc, w celu potwierdzenia jego zniknięcia. Moje pytanie jest następujące - czy ciałko żółte, które stwierdził lekarz mogło być objawem bardzo wczesnej ciąży ( 4 tydzień od menstruacji, 2 od ewentualnego zapłodnienia)? Czytałam o tzw ciałku żółtym ciążowym, stąd moje pytanie. Bardzo bym chciała, żeby moje podejrzenia okazały się prawdą. Powiedzcie proszę - macie jakieś doświadczenia z USG we wczesnej ciąży?
:-)
. Aż za dobrze widziałam pęcherzyk ciążowy...Dwa dni po wizycie zrobiłam test - negatywny, wczoraj kolejny test - negatywny. Podbrzusze od wczoraj boli jak na miesiączkę, piersi również pobolewają i chyba częściej biegam do toalety. Dziś jest dzień spodziewanej @. Za tydzien mam przyjść na powtórne usg, jednak do tego czasu chyba zwariuję... Co o tym sądzicie? Czy testy robiłam za wcześnie, z drugiej strony czy skoro na test za wcześnie to jakim cudem widać pęcherzyk ciążowy w usg?