Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakis tam cien cienia jest.. ale z reguly jak ma sie problem to idzie sie do ginekologa, a nie pisze na forum.i czyta sie instrukcje testu. Dwie kreski ciaza, jedna kreska brak.
![]()
Założyłam nowe konto, bo do tamtego zapomnialam hasla.Ale Ty jesteś bardzo bardzo mądra widzę...aż nad to. Po to jest forum żeby zadać pytanie, zadanie pytania nie wyklucza wizyty u lekarza. I to mądrzy się ta co sama tysiąc chorób sobie wmawia i 100 wątków w związku z tym zakłada a nawet kont...hipokryzja
Gdzie mogę znaleźć taką grupę? Prawdopodobnie jestem czerwcówkądziewczyna wyraźnie napisała że miesiączkę ma mieć jutro. więc doskonale wiemy że nic jej nie da wizyta u lekarza wcześniej niż 1,5 tygodnia. jedyne co jej lekarz może zlecić na tym etapie to beta hcg, a w tym wypadku chyba lepiej poradzić dziewczynie aby nie czekać na wizytę i samemu sobie takie badanie zasponsorowac i rozwiać wątpliwości a nie się niecierpliwic
od tego jest to forum żeby między innymi się kogoś poradzić i wymieniać doświadczeniami i subiektywnymi opiniami. każdy wątek w stylu kwietniowki, majówki, czerwcowki, zazwyczaj zakładany jest jeszcze przed tym zanim laski mają owulacji, by się wspierać, a potem zaczyna się okres testowania. nic nadzwyczajnego że ktoś chce poznać czyjąś opinię. wejdź dla przykładu na czerwcówki 2019, tam dziewczyny są na etapie testów.
Zapraszamy [emoji1]Gdzie mogę znaleźć taką grupę? Prawdopodobnie jestem czerwcówką