reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ktoras z was tak miala

Jestem prawie 6 miesięcy po porodzie i od kilku dni mam takie dziwne uczucie tam na dole, jakby mi się ciągle chcialo $3k$u.. myślałam ze jakas owulacja, dni płodne czy coś ale nie... już mnie to męczy, nie chce się tak czuć. Czy to hormony? Libido skacze? Nie wiem

reklama
Jestem prawie 6 miesięcy po porodzie i od kilku dni mam takie dziwne uczucie tam na dole, jakby mi się ciągle chcialo $3k$u.. myślałam ze jakas owulacja, dni płodne czy coś ale nie... już mnie to męczy, nie chce się tak czuć. Czy to hormony? Libido skacze? Nie wiem
No ale skoro masz ochotę na seks, to nie możesz po prostu iść uprawiać seks? To chuba najprostsze rozwiązanie :D

reklama
Do góry