Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przyznanie władzy rodzicielskiej? KOmu? Z postu wynika, że i Pani, i ojciec dziecka macie pełnie władzy rodzicielskiej, więc coś tu jest nie tak.Właśnie oczekuję na rozprawę o przyznanie władzy rodzicielskiej nad moim 4-letnim synkiem.
Przyznanie władzy Pani? Przecież Pani ma pełnię władzy.Jestem koszmarnie zdenerwowana i przestraszona i dlatego będę wdzięczna za Pani opinię jakie Pani zdaniem są moje szanse na przyznanie mi tej władzy.
Czy Pani samowolnie zdecdowała o zmianie miejsca zamieszkania dziecka czy było to ustalone z ojcem dziecka?Wyprowadzając się od męża zabrałam ze sobą synka.
Jesli niepodawanie leków i inne opisane zachowania nie sa takim powodem to wolę nie myśleć co uznałaby Pani za taki powód.Pomimo, że widziałam, że mąż wiele rzeczy przy dziecku zaniedbuje (nie podawał mu leków, kiedy syn był chory, kładł go późno w nocy, dziecko odbierałam przemęczone z podkrążonymi oczami) nie miałam tak naprawdę powodów, żeby syna nie zawozić.
A może wie to od dziecka?Oprócz tego mój mąż twierdzi, że mój obecny partner (z którym jestem o lutego) uderzył nasze dziecko, co nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
ciągle nie wiem o co Pani wnioskowała- wniosek do sądu złożyłam ja wraz z moim prawnikiem, rozprawa odbędzie się 7-go września
A wystąpiła Pani o alimenty na dziecko?- mąż nie daje na dziecko ani grosza, twierdząc, że jak chciałam odejść, to teraz mam sobie sama dziecko utrzymać, wielokrotnie mi to napisał
Zawsze jest taka możliwość. Na razie za mało wiem by móc sie wypowiadać.Czy istnieje możliwość, że sąd przyzna opiekę mężowi?