Hmmmm
Fanka BB :)
Hmmm być może, ale ja młodą już akceptuję w różnej konfiguracjiNa akceptację swojego dziecka można być za starym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm być może, ale ja młodą już akceptuję w różnej konfiguracjiNa akceptację swojego dziecka można być za starym?
Nie, chodziło mi że nie wpadlabym na rozmowy o tym wszystkim z 11 latkąHmmm być może, ale ja młodą już akceptuję w różnej konfiguracji(tylko jeszcze nie wiem, w której się odnajdzie)
U nas tak jakoś naturalnie wyszło...Nie, chodziło mi że nie wpadlabym na rozmowy o tym wszystkim z 11 latką![]()
Tak się staramDziewczynki w tym wieku mają różne "fazy" i takie deklaracje jeszcze nic nie oznaczają. Zresztą córka zaraz wejdzie w okres dojrzewania i odkrywania siebie i moze sie równie dobrze okazac, że będzie miała epizod z dziewczyną po czym uzna, że to jednak nie dla niej i bardziej "kręca" ją chłopacy. Albo i nie uzna, zobaczymy. Grunt to niczego nie narzucać i dać jej szukać sposobu na siebie i swoje życie.