reklama

Czy mogę być w ciąży?

küçük

Fanka BB :)
Witam, Mam nadzieje, że ktoś mi poradzi. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 10 kwietnia. W nocy z 24/25 lipca współżyłam. Nad ranem 31 lipca miałam jednorazowe brązowe plamienie, niewielka ilość, potem już tylko kremowe upławy. Ponadto od paru dni mam wyczulony zapach i wszystko mi śmierdzi. Od 3 dni mam mdłości. Wczoraj miałam przez pół dnia metaliczny posmak w ustach oraz od wczoraj częściej chodzę do wc. Czy jest możliwość że to plamienie było plamieniem implantacyjnym? Kiedy mogę zrobić test ciążowy żeby był wiarygodny skoro nie miałam w ostatnich miesiącach okresu?

reklama
reklama
Koleżanka na forum tez schudła duzo nie miala okresu kupe czasu myślała ze ciaza co chwile byla u kilku lekarzy nikt nie wiedział co jej jest plamienia jakieś co chwile
Wkoncu jeden lekarz wzial się za nia zlecił homorny i okazalo się ze niektóre ma jak u babki przed menopauza.
A dwójkę juz ma wcześniej nie miala takiego problemu
Może gdzieś czytalalas jej posty.
Ale daj Ci Boze:)

Plamienie z implantacji następuje kilka dni po zapłodnieniu (ok 6 dni zwykle) więc zazwyczaj jeszcze PRZED terminem miesiączki. Mimo, że nie miałaś okresu mogłaś mieć owulację. Bo czemu nie? Jeżeli była owulacja to i miesiączka by przyszła, ale nie przyjdzie jeżeli jesteś w ciąży...
Objawy masz bardzo prawdopodobne więc ja bym jutro zrobiła test. Jak wyjdzie pozytywny to masz odpowiedź, ale na tym etapie może jeszcze wyjść fałszywie negatywny.

Zrób betę ;) będziesz pewna... a co do braku okresu ... nie stoi na przeszkodzie owulce ...
Zaczynam 30 tc ciąży w którą zaszłam biorac anty ... czułam się bezpiecznie a tu mały suprise rośnie mi w brzuchu ... wiec wszystko możliwe :)

Sikaniec może być za wcześnie ale beta na pewno wykaże ciążę na tym etapie ....
U mnie plamienie implantacyjne było na 6 dzień po zapłodnieniu (z tego co wyszło na podstawie usg i rozmiarów dzidziolka ) także u Ciebie jak najbardziej mogło to być właśnie PI ...

Powodzenia ... daj znać co tam wyszło u ciebie ;)

No ok okres nie jest potrzebny ale skoro go nie ma od kwietnia to chyba nie jest to normalne ??
Jak jajeczko nie zostało zaplodnione to jest okres tak a ona może przez to schudniecie cos jej się w organizmie pomieszało i nie ma owulacji dlatego okresu nie ma.
Moja znajoma tez nie miala i zamiast isc do lekarza to ciążę sobie wkrecala a okazało się jak pisałam ze ma coś z hormonami miała samo plamienie .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry