reklama
Dorota sama juz nie wiem, jak dzwonil zaczelam mu opowiadac o calej sytuacji Oskara i sie poplakalam i zapomnialam z nerwow o tym dokumecie. Ale juz jest 270 km od Gdyni, wiec sie przygotowalam i obejrzalam tu i tam. Dorota ty chyba jestes w tej ciazy, bo moje wareczki sa rozowe.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
cześć dziewczynki,
Beatko,a jak testy owu wychodzą?
U mnie bez zmian, temperaturka się utrzymuje, choć mały spadek do 36,8 (trochę się obawiam,po tych wczorajszych bólach brzuszka)
Na Betę nie jadę, bez sensu,bo i tak wyniki będą dopiero na następny dzień, czyli w środe po 15,a nie będę miała jak odebrać,dopiero w czwartek.No a do tego czasu to już zrobię ponownie teściorek, tak planuję środę albo czwartek rano. Razem z Dorotką,aby było rażniejsze oczekiwanie
Beatko,a jak testy owu wychodzą?
U mnie bez zmian, temperaturka się utrzymuje, choć mały spadek do 36,8 (trochę się obawiam,po tych wczorajszych bólach brzuszka)
Na Betę nie jadę, bez sensu,bo i tak wyniki będą dopiero na następny dzień, czyli w środe po 15,a nie będę miała jak odebrać,dopiero w czwartek.No a do tego czasu to już zrobię ponownie teściorek, tak planuję środę albo czwartek rano. Razem z Dorotką,aby było rażniejsze oczekiwanie
Chciałam powiedziec,że
......
Było usg , było bijace serduszko i jeden sliczny 8 milimetrowy dzidziuś :-)
Łzy same ciekły mi po policzkach, a lekkarz wtórował, ze nie wyobrażał sobie, ze moze być inaczej.
Boze jaka ja jestem dziś szczesliwa.....

Łzy same ciekły mi po policzkach, a lekkarz wtórował, ze nie wyobrażał sobie, ze moze być inaczej.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Chciałam powiedziec,że......
A jednak jeden dzieciolek, no ale pięknie pięknie NiaNiu, cudownie że wszystko jest dobrze,oby tak dalej. Wielkoludek już.
Mam nadzieje że niedlugo potwierdzę ciążę teściorem i tez za kilka tygodni uda mi się zobaczyć serduszko maluszka
reklama
Chciałam powiedziec,że......
Niania Super gratulacje!!! czekamy na jakies zdjecie pochwal sie nam malenstwem!!
A mnie ciagle boli podbrzusze i to tak dosc mocno :-(
Podziel się: