reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

K_asiu nie doczytalas forum Kasia2005 powiedziala mezowi, ale jeszcze raz zrobi tescik.
Ale by beda
jaja jak sie ,okaze ze nasza Dorotka jest w ciazy, ta ktora 3 razy miala negata. No ale z tym trzeba jeszcze poczekac do piatku.

reklama
Dorota sama juz nie wiem, jak dzwonil zaczelam mu opowiadac o calej sytuacji Oskara i sie poplakalam i zapomnialam z nerwow o tym dokumecie. Ale juz jest 270 km od Gdyni, wiec sie przygotowalam i obejrzalam tu i tam. Dorota ty chyba jestes w tej ciazy, bo moje wareczki sa rozowe.

Czesc , maz juz w domu. O 10 jedziemy na te badania, mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni. O 2 bylo przytulanko, kto wie moze cos z tego bedzie a jak nie to trudno.

cześć dziewczynki,
Beatko,a jak testy owu wychodzą?
U mnie bez zmian, temperaturka się utrzymuje, choć mały spadek do 36,8 (trochę się obawiam,po tych wczorajszych bólach brzuszka)
Na Betę nie jadę, bez sensu,bo i tak wyniki będą dopiero na następny dzień, czyli w środe po 15,a nie będę miała jak odebrać,dopiero w czwartek.No a do tego czasu to już zrobię ponownie teściorek, tak planuję środę albo czwartek rano. Razem z Dorotką,aby było rażniejsze oczekiwanie

Chciałam powiedziec,że:sorry2:......

Było usg , było bijace serduszko i jeden sliczny 8 milimetrowy dzidziuś :-)
Łzy same ciekły mi po policzkach, a lekkarz wtórował, ze nie wyobrażał sobie, ze moze być inaczej.

Boze jaka ja jestem dziś szczesliwa.....

Łzy same ciekły mi po policzkach, a lekkarz wtórował, ze nie wyobrażał sobie, ze moze być inaczej.

A jednak jeden dzieciolek, no ale pięknie pięknie NiaNiu, cudownie że wszystko jest dobrze,oby tak dalej. Wielkoludek już.
Mam nadzieje że niedlugo potwierdzę ciążę teściorem i tez za kilka tygodni uda mi się zobaczyć serduszko maluszka

reklama

Niania Super gratulacje!!! czekamy na jakies zdjecie pochwal sie nam malenstwem!!

A mnie ciagle boli podbrzusze i to tak dosc mocno :-(

Do góry