Dwa+Trzy
Fanka BB :)
@SyLwuniaa Nawet gdyby to ostatnią próbę mieliśmy 17dc i znowu było plamienie i odpuściliśmy bo bałam się, że coś naruszymy, tym bardziej, że naprawdę czułam, że się udało. Poza tym tak niski progesteron nie utrzymałby ciąży niestety.
Także wzięliśmy się za wywoływanie @ ale nadal wszystko boli :/ Okaże się, czy faktycznie nadżerka krwawi, czy takie dziwne plamienia owulacyjne kilkudniowe miałam.
Swoją drogą dzisiaj u mnie śluz typowo płodny!
Cholernie boję się wyników cytologii :/ Znikąd to wszystko się nie wzięło
Ale! Mąż mój właśnie załatwia sobie wolne na dni płodne i jednak działamy w październiku też! On chyba bardziej jest zaskoczony, nawet teraz mówił, że nie wierzy w te wyniki heh
@Megi_Meg nie martwię się brakiem ciąży absolutnie,lubię staranka a moje chłopaki sprawiają, że nie odczuwam braku trzeciego krzykacza hahaha
Bardziej martwi mnie to, co dzieje się z moim organizmem bo nie jest to niczym normalnym dla mnie.
Idę robić zamówienie na mikstury dziewczynkowe
Jonas nakazuje bobosekay w październiku i grudniu 
Także wzięliśmy się za wywoływanie @ ale nadal wszystko boli :/ Okaże się, czy faktycznie nadżerka krwawi, czy takie dziwne plamienia owulacyjne kilkudniowe miałam.
Swoją drogą dzisiaj u mnie śluz typowo płodny!
Cholernie boję się wyników cytologii :/ Znikąd to wszystko się nie wzięło
Ale! Mąż mój właśnie załatwia sobie wolne na dni płodne i jednak działamy w październiku też! On chyba bardziej jest zaskoczony, nawet teraz mówił, że nie wierzy w te wyniki heh
@Megi_Meg nie martwię się brakiem ciąży absolutnie,lubię staranka a moje chłopaki sprawiają, że nie odczuwam braku trzeciego krzykacza hahaha
Bardziej martwi mnie to, co dzieje się z moim organizmem bo nie jest to niczym normalnym dla mnie.
Idę robić zamówienie na mikstury dziewczynkowe