reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas też szaro i deszcz pada, ale przynajmniej nie jest zimno :happy:

Gosiu no ciekawa jestem co Tobie ginek powiedział na wizycie ;-) daj znać jak tylko wrócisz :tak:

Dzastina namiętnie mówisz :-D to super, coś czuję że w tym miesiącu będzie sukces u Ciebie ;-)

Kiki cieszę się że Ci dzieciaki zdrowieją :happy: no i mówisz że derya fajniejsza każdego dnia :-)

Czarodziejko może te duszności to efekt infekcji krtani...:eek: a co do ciśnienia to w taką pogodę pewnie niskie jest - mnie takie też nie sluży, bo jestem niskociśnieniowcem, a Ty? Rozumiem Cię że Ci cięzko już mimo że do końca jeszcze 2,5 miesiąca :sorry: Trzymaj się cieplutko :)

Kinga ale fajnie, znowu będziecie z Paulą i Dzastiną we 3 testować :happy:

Agniesiak w takim razie przekonałas mnie do obejrzenia pierwszej części House'a :-) ciekawi mnie jak to wszystko się zaczęło :) a to prawda - ten serial wciąga :tak: a ile ma odcinków pierwszy sezon? Pozdrówki! ;-)

Beti właśnie, dlaczego jesteś w szpitalu?? :eek:

Paula kochana powiem Ci że przed terminem porodu byłam tak podekscytowana każdym dniem, czy to może dziś urodzę, i zobaczę Sebusia, a teraz jak to się przeciąga to jakoś mi odszedł ten entuzjazm, nic mi się nie chce, jakas apatia mnie dopada :dry:
A jeszcze dzisiaj pani dr , która mnie badała na IP powiedziała że będzie nieduże dzieciątko u mnie :eek::eek::eek: ciekawe dlaczego? bo mam nieduży brzuch? czy za mało przytyłam czy jak? I teraz się zastanawiam - co to znaczy nieduże dzieciątko i czy w takim razie wszystko ok z moim Maluszkiem :-( A może tylko tak jej się powiedziało...

Ostatnia edycja:
reklama
Paula kochana powiem Ci że przed terminem porodu byłam tak podekscytowana każdym dniem, czy to może dziś urodzę, i zobaczę Sebusia, a teraz jak to się przeciąga to jakoś mi odszedł ten entuzjazm, nic mi się nie chce, jakas apatia mnie dopada :dry:
A jeszcze dzisiaj pani dr , która mnie badała na IP powiedziała że będzie nieduże dzieciątko u mnie :eek::eek::eek: ciekawe dlaczego? bo mam nieduży brzuch? czy za mało przytyłam czy jak? I teraz się zastanawiam - co to znaczy nieduże dzieciątko i czy w takim razie wszystko ok z moim Maluszkiem :-(

Pyszczku to chyba dobrze że nieduże dzieciątko będziesz miała łatwiej go wypchnąć :tak: i może krocza Ci nie rozerwie ;-) po co od razu takie czarne myśli że coś jest nie tak, przecież jakby coś było to napewno lekarz na usg by zauwazył jakieś nieprawidłowości....napewno wszystko jest wporządku i urodzisz zdrowego małego synka :tak: mój Kacperek też był nieduży miał 3100 i 49cm :tak:

To może ja napisze z Beti bo jej net ucieka.
W zeszłym tygodniu Beti zaczeła plamic , pojechała do szpitala i ja zostawili...dostała zastrzyk i taki bedzie dostawac co 5 dni i dupka...póki co musi zostac w szpitalu napewno do piatku...wszystko jest ok , juz nie plami , ale strzeżonego Pan Bóg strzeże , a ze nasz Beti ma ADHD to jestem za...niech polezy ...inaczej pojade i ja zakłuje w kajdanki.

pyszczku nie duzy brzuch nie swiadczy o tym ze dzidzia bedzie mala..ja przy deryi przytylam 8 kg a derya urodzila sie 3640 a brzusio tez nie byl za duzy...wiec glowka do gory,,chyba ze zmierzyla sebusia i dlatego powiedziala ze maly..no zobaczymy moze juz dzisiaj dowiemy sie jaki duzy sebus,,,bo te bole takie mocne..no kto wie..

paula derya zdrowa cale szczescie ze jest na piersi..i mam nadzieje ze tak zostanie ze juz nie bedzie chora..a u nas w niemczech ta swinska grypa -straszne wiecie ile ludzi juz umarlo a wczoraj nastepna dziewczyna 15 lat mowili w wiadomosciach..

beti -to te siostry..pokrzycz na nie czemu im sie nie spieszy...tulam cie mocno..wszystko bedzie dobrze i juz w krotce bedziesz w domku..moze do tego czasu uda sie zobaczyc co nosisz pod serduszkiem..

gioeska i jak u ciebie po wizycie...

W zeszłym tygodniu Beti zaczeła plamic , pojechała do szpitala i ja zostawili...dostała zastrzyk i taki bedzie dostawac co 5 dni i dupka...póki co musi zostac w szpitalu napewno do piatku...wszystko jest ok , juz nie plami , ale strzeżonego Pan Bóg strzeże , a ze nasz Beti ma ADHD to jestem za...niech polezy ...inaczej pojade i ja zakłuje w kajdanki.
witaj aniu..masz racje niech polezy,,a jak nie to ja ci pomoge przy tych kajdankach..:tak:;-):-)

Aniu dziękujemy za informacje :tak:

Beti trzymaj się kochana, najważniejsze że już jest ok i jesteś pod dobrą opieką :tak:odpoczywaj....hehe...będąc tam nie masz innego wyjścia ;-)i dobrze :tak: Trzymaj się, będzie dobrze! :tak: Tulam mocno Zobacz załącznik 179124

wiecie co dziewczyny? Okres miałam od 3 listopada do 7 a dziś znów zaczęłam plamic ale to tak na brązowo-czerwono. Z kąt te plamienia?

Nigdy tak nie miałam..czy to może świadczyć o czymś złym? troszkę się przestraszyłam...

Paula nie to że mam czarne myśli, tylko teraz cały czas myślę o tym dlaczego ta lekarka tak powiedziała :sorry: ale nie mierzyła Sebusia przecież ... ja miałam ostatnie usg dawno, około 2 miesiące temu, więc nie wiem ile moje dziecko waży i mierzy, a szkoda, chciałabym wiedzieć :sorry: no ale mam nadzieję że wszystko ok u mojego Syneczka :tak: rzeczywiście do porodu tak jak piszesz, łatwiej mniejsze dzieciątko urodzić :)

Anufifi dzięki za info z sprawie Beti :tak::happy:

Beti najważniejsze że jesteś pod dobrą opieką i że już wszystko ok :tak: Tulam mocno :)

Kiki własnie nie mierzyła Sebusia i pewnie tak tylko powiedziała ta lekarka :sorry:

reklama
Beti dobrze że już lepiej i nie plamisz kochana, poleż jeszcze troche w szpitalu i niech dobrze się tam tobą zajmują! :) Niedługo wyjdziesz i bedziesz juz w domku;-) a teraz najważniejsza jestes Ty i dzidziuś. Buziaczki i przytulaski**
Dzastina nie wiem co to może być:no: ale mam nadzieje że nic poważnego. może skontaktuj sie tel chociaż z lekarzem
Paula wiesz jak ja do 29 wytrwam bez @ to bedzie pewnie sukces wiec może i ja poczekam do 30 z testowaniem chociaż wątpie bo jestem niecierpliwa:zawstydzona/y::-p
Gosia a jak u ciebie kochana???
pyszczek ach te twoje bóle... bidulko... może juz urodzisz co... w końcu byś miała maluszka juz przy sobie na rączkach:) A tym że masz mały brzusio to sie nie przejmuj bo to nie musi oznaczać że dzidzia mała, naprawde! Bedzie okej buziaczki! ;)

Do góry