reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gioeska cos sie nie melduje..moze to juz,,,

dzastina moze to ostatki miesiaczki odchodza,,,ja tez tak mialam kilka razy,,to dopiero dwa dni po miesiaczce..

pyszczku odpoczywaj do porodu zbieraj sily,,a musisz ich miec tam sporo..

kinga a staralas sie na dziewczynke czy bylo ci obojetnie..ciekawa jestem czy zatestujesz tego 28 czy poczekasz do 30..trzymam kciuki..

reklama
Pyszczku napewno z Sebusiem jest wszystko wporządku a ona pewnie tylko tak powiedziała, wiesz że ludzie czasami potrafią coś chlapnąć bez namysłu :tak: wiele kobiet ma małe brzuszki :tak: odpocznij sobie...bo kto wie co przyniesie najbliższa doba ;-):-)

Dzastina takie plamienie może wystąpić podczas jajeczkowania, tak mi moja gin ostatnio powiedziała, ale u Ciebie to chyba troche za wcześnie...hmm...najlepiej skontaktuj się z ginem :tak:

Kinga ja po ostatnim wiem ż nie ma co za wcześnie robić testu (tylko że w moim przypadku musiałam żeby wziąć lek) no ale przecież przy tym jest tyle emocji :tak: :-) już niedługo będziemy tutaj wszystkie czekały z niecierpliwością na te teściki :tak:

Gosia jak po wizycie, co gin powiedział?

maleńka Ty jestes z Poznania może??? wczoraj wam zleciało juz 3,5roku razem z M!! :) co porabialiscie ciekawego??
pyszczku w twoim przypadku dobre byłyby ćwiczenia rozluzniające mięśnie krocza i dna miednicy co ułatwia potem poród:)
cwieczenia te są dosc proste.
--> Usiądź po turecku w szerokim rozkroku. Jeśli ci wygodniej, podłóż pod pośladki niewielką poduszkę. Połóż ręce na kolanach i stopniowo na nie naciskaj. Rozciągasz w ten sposób mięśnie dna miednicy oraz stawy biodrowe.
-->Usiądź na podłodze w rozkroku i ręce wyciągnij w bok. Następnie zrób skłon, sięgając dłońmi do stóp. Najlepiej, gdyby w tym ćwiczeniu pomógł ci mąż czy partner, naciskając rękoma na plecy. Po wykonaniu skłonu, wyprostuj plecy, unosząc ręce w górę.
-->Usiądź na podłodze w rozkroku i ręce wyciągnij w bok. Następnie zrób skłon, sięgając dłońmi do stóp. Najlepiej, gdyby w tym ćwiczeniu pomógł ci mąż czy partner, naciskając rękoma na plecy. Po wykonaniu skłonu, wyprostuj plecy, unosząc ręce w górę.
:happy2:

tak jestem (pochodzę) z Poznania :) :) A skąd wiesz ?????
rocznica minęła nam barrdzzzoo miło :) mieliśmy romantyczną kolacyjkę i wogóle...
nie było mnie wczoraj bo byliśmy poza domem:) już nadrabiam zaległosci :)

Witaj Maleńka :-) fajnie że spędziliście milutko tą rocznicę :-) a kiedy Ty się będziesz starać o dzidziolka? bo zapomniałam :zawstydzona/y:

teraz reguluję hormony (tsh) i się przeprowadzamy :tak:
jak się uporamy z jednym i drugim to zaczynamy :tak: idę w styczniu na przegląd generalny do ginekologa żeby w razie czego jeszcze co nieco "ulepszyć" :tak: mam nadzieję że w wakacje już będziemy cieszyć się fasolką :)

myślałam że któraś z dziewczyn czekających w kolejce na rozpakowanie będzie już tulić swojego maluszka :tak::tak::tak: a tu czekamy nadal.....;-)

teraz reguluję hormony (tsh) i się przeprowadzamy :tak:
jak się uporamy z jednym i drugim to zaczynamy :tak: idę w styczniu na przegląd generalny do ginekologa żeby w razie czego jeszcze co nieco "ulepszyć" :tak: mam nadzieję że w wakacje już będziemy cieszyć się fasolką :)

To życzę szybkiej przeprowadzki i uregulowania sobie wszystkiego a potem do dzieła :tak::-D:-D

Patrysi coś dzisiaj nie ma??? :confused:

tak jestem (pochodzę) z Poznania :) :) A skąd wiesz ?????
rocznica minęła nam barrdzzzoo miło :) mieliśmy romantyczną kolacyjkę i wogóle...
nie było mnie wczoraj bo byliśmy poza domem:) już nadrabiam zaległosci :)
...na jakimś innym forum jeszcze się wypowiadasz.
Z tego co pamietam to od lipca zaczynacie staranka tak tam pisałaś.
Zycze ci powodzenia w przeprowadzce i w uregulowaniu hormonów. No i upragnionego zaciążenia!

Ale dziś szaro buro ponuro i deszczowo... :confused2:

reklama
Do góry