P
patrysia*
Gość
BERSHKA
(( nieporozumienia zawsze będą ale to nie oznacza aby odchodzić...prosze wróc
((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajkaa wy jestescie na wygranej bo macie watek zamkniety i mozecie sobie tam pisac co chcecie
a my nowe pokolenie nowa grupa planujacych piszemy co myslimy na otwartym watku
i zdaje sobie sprawe z tego ze mnostwo osob czyta moje posty a ja ich nie znam
To Ty rozpoczęłaś ten temat...napisałam, zebys najpierw przeanalizowała moje wypowiedzi a potem wypowiadala się w jakiś sposób urażając mnie i odsyłając na staraczki... bo mam tutaj kilka znajomych z ktorymi chetnie klikam i nie będę odchodziła stąd dlatego, ze Tobie nie podobają się moje wypowiedzimasz do tego pełne prawo bo jest to forum ogólnodostępne
![]()
my juz po dentyscie
zab wyrwany
troszke bylo jazdy
ale juz po wszystkim
nie bylo gazu rozweselajacego
posmarowala mu zelem
i dala zastrzyk
i zab wyszedl
ufff mi az sie plakac chcialo
to nie na moje nerwy
witam sie
ale jezeli sie kogos nie zna i nie wie co ta osoba przeszła i dlaczego ma takie a nie inne zdanie to lepiej jest ugryzc sie w jezyk niz napisac za duzo...
czasami hormony ida gora
bo ja np nie lubie jak ktos mowi ze nie wazna plec dziecko to dziecko
zgadzam sie z tym
ale...
jesli jest mozliwosc choc troszke pomoc marzeniom
to czemu nie sprobowac
ja mam nadzieje ze mi sie udalo
i wierze w to
a jak bedzie trzeci syn to wtedy bede sie martwic
wiem ze ty dzialalas 3 dni przed O i jest syn
a powiedz czy mialas kalendarz Selnas?
w miesiacu kiedy zaszlas
bo moze bylo wlasnie przyciaganie na chlopca
ja od roku go kupowalam
kupe kasy wydalam
i w miesiacu kiedy zaszlam, w O mialam dni neutralne
czyli nie bylo zadnego przyciagania
dlatego mam duza nadzieje
Nie napisałam że masz odejśćtylko że ze swoimi przekonaniami powinnaś (moim zdaniem) udzielać się na staraczkach,nie uważam aby to było coś obraźliwego.
Najważniejsze że już po wszystkim
A czy Ty zadałaś sobie tyle trudu aby przeanalizowac nasze posty? Dlaczego na temat planowania płci mamy takie czy inne zdanie? Też palnęłaś i to nie raz moim zdaniem coś co mogło urazić niejedną z nas...Dlaczego to ja mam sie gryźć w język zamiast wyrażać swoją opinię?
Miałam już nie kontynować tematu ale widzę że cały czas go podtrzymujesz![]()
wystarczy czytać ze zrozumieniem,zeby wywnioskować, ze swoim postem nikogo nie chciałam urazic , a jeżeli ktoś to tak odbiera to juz nie moj problem