reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

truskafka to jak D kusi to wiesz co robić, wybaczymy ci tą nieobecność dzisiaj jeżeli bedzie trzeba:-p
:-pnarazie się kąpie, więc mam jeszcze chwilke buhaha
jeszcze ten test ow chce dziś zrobić i nie pije od dwóch godzin...a już mi się chce

Piranha wiesz co, daj tą książkę jak możesz. Choć nie wiem czy mój angielski jest aż tak zaawansowany by dac radę. Zobaczę co ogarnę :)

swoja drogą niezła jesteś z tą "chwilką na tłumaczenie" Szalona Cudowna Kobieta z Ciebie hiehie

Ostatnia edycja:
reklama
o malutkiej Madzi słyszałam... wzruszające bardzo.. brak słów jak tak można postapić!! :no:

truskaffko
dla Ciebie i dla wszystkich starających się aby nam się szybko udało zaciążyć:) to i tak już jest szczęśliwy rok według mnie... :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :-)
kosmo,do Ciebie najpierw...wiem że trudne chwile za i przed Tobą ale z własnego doświadczenia powiem Ci że jak tylko oswoisz się z myślą o drugim synku,będziesz szczęśliwa,na pewno smutek minie jak weźmiesz w ramiona tą słodką istotkę :tak: Ja miałam jak Natan,jak urodziłam Olinka-byłam najszczęśliwszą mamusią pod słońcem,mimo że bardzo pragnęłąm córeczki i nie dopuszczałam do siebie myśli że może być inaczej...mówiłam nawet że Bozia wynagrodziła mi to że nie mam córki i dała cudownego,zdrowego synka :-) jednak tęsknota za córeczką pozostała ale przyszedł TEN CZAS...i wierzę że dla Ciebie też przyjdzie! :tak: Po prostu jeszcze nie teraz,widocznie masz mieć więcej niż dwoje dzieci-główka do góry!! Zobaczycie,wszystkie będziecie miały swoje upragnione dziewczynki :happy2:
A z trójeczką jest fajnie ;-) co prawda chwilami nie wyrabiam ale nikt nie mówił że będzie łatwo :-p no i jak tylko człowiek spojrzy w te małe oczęta (nie ważne czy te 9-letnie czy 6-letnie czy te pięciomiesięczne) to siły wracają i można góry przenosić :-D

Monico,Aneczko,u Was to już lada dzień...tydzień...jejciu,nie mogę się doczekać :rofl2: ciekawe jak Beatka??

Jagienko jak cudnie ze sie odezwalas:)))))
Jak tam dzieciaczki.....zdrowe juz?
Jak Ty kochanie sobie radzisz?
Od Beatki wiesci brak...ale mysle ze mogla juz urodzic
Szkoda ze tak zadko zagladasz...brakuje tu Ciebie...

Kinga dziękuję dziękuję, ja chętnie gromadzę wszystkie fluidki i jak w kwietniu je wszystkie wypuszczę, to nie ma bata...pierwszy cykl starań zakończymy ciążą hiehie tego się trzymam:-D

zmykam...same wiecie...:-p dobranoc

aa...o Madzi słyszałam...to jest taki koszmar że nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, cierpnie skóra na samą myśl...

I ja zmykam
t2219.gif
Dobranoc Dzieczynki

Dziewczynki, pisze, ale wyjatkowo nie nadrobiłam co napisałyście, kiedy mnie nie było, a to dlatego żeby zdążyć, aby Piranha mogła się dzisiaj jeszcze ustosunkować, o co Cię bardzo Piranha proszę...

Otóż Piranha pojechałam na to usg, a jednak:tak:, jak mi poradziłaś. I niestety prawdopodobnie owulalacji jeszcze nie było. Piszę prawdopodobnie, bo lewy pęcherzyk był niewidoczny, to od mojego porodu jest nagminne na usg. Zgłupiałam z tym całkowicie, w dzień na teście z allegro druga kreska była blada, a teraz jak zrobiłam oba testy jednocześnie o 21godz. to na tych z allegro nie ma drugiej kreski, a na tych z apteki są dwie wyraźne kreski. Załączyłam zdjęcia tych testów oraz wyniki usg, jak byś była taka uprzejma kochana Piranha i powiedziała co o tym myślisz? Teraz o 21.30 czułam lekkie kłucie prawym boku, zastanawiam się czy to mogła być owulacja, chociaż gin mówił, że pęcherzyk ma objętość 2,5ml, a dojrzały powinien mieć 3ml. Najgorsze, że nie widać lewego jajnika.
paski.jpgUSG_20120126.jpg

A teraz lecę nadrabiać dziewczynki , co napisałyście:-)

reklama
CZarodziejko u nas wszystko ok!Milanek rośnie jak na drożdżach, to taki mały wesołek:tak:tylko coś mu się ostatnio poprzestawiało i budzi się często w nocy nawet co 2 godziny:szok:chyba ma większe zapotrzebowanie na jedzonko:crazy:Natanek bardzo mi pomaga przy maluszku, jest takim starszym, odpowiedzialnym braciszkiem!i jest bardzo za Misiankiem:tak:Jak mówię mu że za kilka lat może będzie miał jeszcze rodzeństwo-siostrzyczkę to on mówi "nie mamusia to będzie braciszek- będziemy taką Rodzinką pl":no::-p
Jagienka fajnie że też się odezwałaś! jak Laurusia, przesypia ci ładnie nocki?ile razy i jak często się budzi?
Ciekawe kiedy dostaniemy wieści od Beatki???????
Dziewczynki uwielbiam was czytać, tyle rzeczy się od was uczę!no i mam nadzieję że kiedyś z nich skorzystam
:tak:

Do góry