reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie,
pewnie niektóre z was mnie pamiętają, choć ostatnio nic nie piszę, ale z wielką chęcią was czytam (mimo iż czasem ciężko nadrobić he he)
Chciałam pogratulować zdrowego dzidziusia Kosmopolitan i doskonale wiem co dzisiaj czułaś bo ja to przeżywałam dokładnie kilka miesięcy temu!ale teraz Milanek ma już 5 miesięcy i jest wspaniały:-)Każdy dzień spędzony z misiankiem przynosi mi radość:tak:Choć marzenia o córeczce nadal są i dołączam do waszych staranek Kosmo i Czarodziejko za te 2-3latka:tak:deklaruję się już dzisiaj;-)
Dziewczynki za wszystkie trzymam kciuki, Piranha wielki podziw dla wiedzy-i dzięki, na pewno skorzystam!!!!
powodzenia

reklama
Czesc Kloteczki
c0145.gif
Witam wieczorna porą;))))

Natan - normalnie myslami cie sciagnelam...wczoraj myslalam o Tobie!!!:)
Super ze sie odezwalas:)))) Co tam U Ciebie? Jak chlopcy?:)))

czarodziejko hejka:)
natan witaj! :) fajnie że planujesz jeszcze w przyszłości córeczkę

tryskafffka wyłaź! :rofl2: co u ciebie?
piranha jak mija wieczór? z krzysiem pewnie teraz...
mama halo halo...

Monico świetne wieści, noś jeszcze troszkę niunię pod serduszkiem, a potem trzymam kciuki za "delikatny" i szybki poród
Pierogatka łoo duża dziewczynka będzie;-) łatwiejsza w obsłudze:-D
będzie sn czy cc?

Piranha
masz jakiegoś linka do diety dziewczynkowej? bo ogólnie wiem z tego Planowanie plci ale ciągle jakieś nowinki wychodzą, np o tym cukrze nie wiedziałam

hehe Kinga,....mówisz masz:-Djestem, zaliczyłam czytanie na dobranoc synkowi, kąpiel, a teraz grzeje się pod kołderką...no i D coś kusi, bo się juz lepiej dziś czuje :-D

pierogatka ja na 19 lutego z OM

jak się czuję: szczerze to ten ostatni miesiac mnie męczy, mała naciska na nerw kulszowy wiec czasami ledwo chodzę, brzuch twardnieje, najgorzej jest wieczorem i w nocy, przepowiadające są często, trwają długo i są bolesne.. Ja żywiołowa osoba jestem "uziemniona" w domu, nie jeżdżę już autem, ciężko mi wychodzić na spacery bo rwa dokucza i sapię jak parowóz- jakoś z chłopcami było o niebo lżej - ale co się nie robi dla zdrowia dziecka :-)

truskawko - DZIEKI

Kinga, dzięki że pytasz ...dobrze zgadłaś bo właśnie zaczynają się wieczorne rytuały usypiania :-D Ja już kumuluję (uruchomiłam dużą nadprodukcję) i magazynuję ciążowe fluidki na wtorkowy poranek dla Ciebie! :-)

Truskafffko
, mam "książkę kucharską" dla planujących córkę, napisaną przez Tamarę - tylko, że to po angielsku, chcesz? Jak znajdę kiedyś chwilkę to przetłumaczę :-)

natan - dzięki za taki miły komplement! No to mamy już 3-osobowy zespół (o ile Kosmo da się namówić) gotowy do boju za 2-3 lata! :-)

reklama
Piranha- u mnie dzis Maksia usypial malz...a co niech on sie troche pogimnastykuje:))))
c0147.gif

Dzis to zaszalal bo umyl chlopkaow , dal kolacje i polozyl maksia...Macius sam usypia:)

Do góry