Piranha
Fanka BB :)
tasha, pH może być podwyższone pomimo braku śluzu płodnego, np. nullka miała na wizycie pH 6 a jest w fazie lutealnej i śluzu EWCM na pewno brak. Ty jednak nie masz się o co martwić, bardzo długo stosowałaś dietę a do tego te globulki na pewno zapewniły Ci bardzo niskie pH, nie mam cienia wątpliwości, że pod sercem nosisz małą królewnę
Gratuluję super wyników, cieszę się bardzo, że córcia zdrowa jak ryba!
Gal, zapomniałam Ci napisać o tym roztworze, też zwróciłam uwagę na to, że teraz dziewczyny pisały o pH 4 a wcześniej była mowa o pH 2,8. A masz jakieś paski o szerszej skali zakresu by móc mierzyć pH roztworu? ...szkoda, że miernik nie jest "na chodzie". Jeśli pH wynosi 2,8 to metodą prób i błędów trzeba by znaleźć proporcje przy których pH wynosi 4, spróbowałabym np. dać 18 ml destylówki i 2 ml soku z limonki.
Daria, a Ty kiedy masz następne USG?
Mama, trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&

Gal, zapomniałam Ci napisać o tym roztworze, też zwróciłam uwagę na to, że teraz dziewczyny pisały o pH 4 a wcześniej była mowa o pH 2,8. A masz jakieś paski o szerszej skali zakresu by móc mierzyć pH roztworu? ...szkoda, że miernik nie jest "na chodzie". Jeśli pH wynosi 2,8 to metodą prób i błędów trzeba by znaleźć proporcje przy których pH wynosi 4, spróbowałabym np. dać 18 ml destylówki i 2 ml soku z limonki.
Daria, a Ty kiedy masz następne USG?
Mama, trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&