reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuję jeszcze raz za życzenia i słowa o zdjęciach Matikowych :-):-):-)

Kinga
prześlij zdjęcie nurkującego Filipka, nie zdążyłam obejrzeć;-)
pięknie się dziś moczyliście :)
Andziak no niestety, polskie morze kapryśne, u nas też pewnie będzie w kratkę. No ale najważniejsze że wypoczęliście rodzinnie :)
MissBella współczuję bólu, wyrywanego zęba :( tulę
Kornelia :) łaadnie :)
Nullka z tą metodą 0+12 to ponoć najpewniejsza sprawa, o ile dokładnie się wie kiedy owulka występuje. No ALE jak to w życiu bywa, 100% pewności nie ma ;)
pięknie tempka poszybowała :)
Patrysiak a propos "byle do zimy" dziś wracamy od przyjaciół, a w radiu piosenka "tup tup tup po śniegu, dzyń dzyń dzyń na sankach...lepimy..bałwanka" :-D
Tasha Dziękuję Dobra Kobieto:-D zwijam kciuki, fluidki i jest radość:-D
Mnie też brakuje dziewczyn....
Natusia no zamotać się można nieźle przy tych naszych dziewczynkowych starankach :-D i tak jak piszesz, dobrze że chociaż wiemy "z kim":-D
hehe my to dopiero mamy wyprawę nad morze, całą Polsę musimy przejechać:-D
Mati z zdjęć wymalowany przez swoją wychowawczynię z przedszkola, podczas pikniku rodzinnego :)
Martika byle do 19 i dobrych wieści :) trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&
i dziękuję za Twoje dla mnie ;)
Kociatka :) niech beta dalej pięknie rośnie :)
Piranha dziękuję :) ja ziółka nr 3 piłam całe cykle...bo nigdy nie wiedzialam co z tą moją owulką :( i dlatego robię przerwę, teraz w sumie jednak podjęłam decyzję ze też nie będe pić-ziółek na drugą fazę, bo przecież za tydzień wyjeżdżamy, ciężko by mi było się pilnować z piciem ziółek trzy razy dziennie..także czekają na kolejny cykl
Pięknie mała zniosła podróż :) i silna z niej dziewczynka :)

reklama
Natusia weekend superowo minął, przyjaciółka w zmowie z innymi przyjaciółmi ( u których byliśmy tydzień temu) zrobili mi urodzinową niespodziankę i wszyscy się u niej zjawili :D z prezentem, imprezką...kochani są po prostu :D
Dzieciaki też przeszczęśliwe bo mieli towarzystwo do szaleństw-trzy dziewczynki od 1,5 do 8 lat i mój rodzynek:-)

A ty DZIAŁAJ DZIŚ :) przynajmniej ja bym dorwała męża hehe
pięknie tempka w dół skoczyła, czyli prawidłowo wszystko, teraz będzie szybować w powietrze :D

Cześć

Kolejny weekend minął za szybko...

Natusia, kciukasy żeby się udało!!! Staraliśmy się o córkę, ale bez dokładnego przestrzegania "przepisu". Więc nic nie wiadomo... Diety nie pilnowałam za bardzo, brak o+12, ostatnie starania 24h przed owu.
Ja naprawdę wolę 1 sztukę... Jedną zdrową sztukę - podwójne szczęście trochę mnie przeraża:szok: Ale będzie co będzie - mam nadzieję że po prostu ciąża jest mocna (mam bety powyżej górnych granic normy). 18go będę coś wiedziała - oczywiście napisze

Miłego tygodnia i pozdrowienia dla Wszystkich!

Kociatka ja jestem w ciazy z jednym malenstwem do tego synkiem a beta zawsze powyzej gornych granic.Wiec to nie zawsze oznacza podwojne szczescie.
Dzis bylam u tesciowej.Byla tam meza siostra z coreczka.Jak ja jej zazdroscilam.Podobna reakcja nad morzem ah marzenie

Cześć Dziewczyny!!

Przepraszam, że dość długo się nie odzywałam ale miałam problem z netem i trochę musiałam odpuścić.
Mam taki dylemat i proszę Was o poradę, szczególnie Piranhę.
Mierzyłam codziennie temperaturę i była w okolicach 36,4 podczas brania lutki też, wczoraj wypiłam jeden kieliszek wódki i redsa i dzisiaj tempka 37,1!! Teraz nie wiem czy taka ilość alkoholu podniosła mi temperaturę czy miałam owulację, a wczoraj też pobolewało mnie podbrzusze ale ignorowałam to bo przecież cykl stracony. Jeżeli owulacja była dzisiaj tempka skoczyła to korci mnie postarać się wieczorkiem na 0+12 bez stresu jak załapie to dobrze jak nie to czekam na @, szyjkę mam wysoko i twardą ph niskie(nawet bez gynofloru) tylko nie wiem jak z alkoholem bo może niepotrzebnie sobie tą tempką głowę zawracam...

Cześć
Filip wyjechał z babcią na wakacje do środy. Rano o 7 wstał i juz chciał jechać:) tak sie cieszył hehe
Bedzie cicho w domu bez niego......
Ja w pracy
Potem jade do koleżanki na kawkę małą i mykam rowerem na plażę się schłodzić:)
Po powrocie obiad z M i może wyskoczymy gdzies razem wieczorem... sami;>

Miłego dnia!!!:happy:

Cześć wszystkim!

Noemi, poczytaj sobie tutaj: Jaka ilosc alkoholu może zakłócić PTC? - Forum 28dni - na jedne dziewczyny alkohol nie działa, innym podwyższa PTC, jeszcze innym obniża ...ale nie chce mi się wierzyć by alkohol spowodował u Ciebie aż tak duży skok. Jeśli była owulka to niekoniecznie dziś, mogła być wczoraj, zwłaszcza, że odczuwałaś wczoraj ból podbrzusza. A może zrób test owulacyjny? Może poziom LH nie spada u Ciebie zbyt szybko i test coś jeszcze wykaże?

Kinga, ale Ci się fajny dzionek zapowiada! ...mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mogła Wam poopowiadać tego rodzaju plany na dzień :-D

Piranha na pewno!!!! :tak:

krocze mnie boli tak dziwnie kłuje... ciekawe czy to po tym HSG tak.... wogóle ten cykl bedzie pewnie inny niż wszystkie....

reklama
natusia to nie jest tak silny ból:) kłuje czasami... a jak na rowerze jadę to odczówam mocniej!:baffled: wogóle juz sie nie moge doczekać cyklu starankowego! :happy: ach... :rofl2: uda sie uda uda uda...... mówię wam czuję to w kościach :-p

Do góry