truskafffka
Fanka BB :)
Dziękuję jeszcze raz za życzenia i słowa o zdjęciach Matikowych :-):-):-)
Kinga prześlij zdjęcie nurkującego Filipka, nie zdążyłam obejrzeć;-)
pięknie się dziś moczyliście
Andziak no niestety, polskie morze kapryśne, u nas też pewnie będzie w kratkę. No ale najważniejsze że wypoczęliście rodzinnie
MissBella współczuję bólu, wyrywanego zęba
tulę
Kornelia
łaadnie 
Nullka z tą metodą 0+12 to ponoć najpewniejsza sprawa, o ile dokładnie się wie kiedy owulka występuje. No ALE jak to w życiu bywa, 100% pewności nie ma
pięknie tempka poszybowała
Patrysiak a propos "byle do zimy" dziś wracamy od przyjaciół, a w radiu piosenka "tup tup tup po śniegu, dzyń dzyń dzyń na sankach...lepimy..bałwanka"
Tasha Dziękuję Dobra Kobieto
zwijam kciuki, fluidki i jest radość
Mnie też brakuje dziewczyn....
Natusia no zamotać się można nieźle przy tych naszych dziewczynkowych starankach
i tak jak piszesz, dobrze że chociaż wiemy "z kim"
hehe my to dopiero mamy wyprawę nad morze, całą Polsę musimy przejechać
Mati z zdjęć wymalowany przez swoją wychowawczynię z przedszkola, podczas pikniku rodzinnego
Martika byle do 19 i dobrych wieści
trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&
i dziękuję za Twoje dla mnie
Kociatka
niech beta dalej pięknie rośnie 
Piranha dziękuję
ja ziółka nr 3 piłam całe cykle...bo nigdy nie wiedzialam co z tą moją owulką
i dlatego robię przerwę, teraz w sumie jednak podjęłam decyzję ze też nie będe pić-ziółek na drugą fazę, bo przecież za tydzień wyjeżdżamy, ciężko by mi było się pilnować z piciem ziółek trzy razy dziennie..także czekają na kolejny cykl
Pięknie mała zniosła podróż
i silna z niej dziewczynka 
Kinga prześlij zdjęcie nurkującego Filipka, nie zdążyłam obejrzeć;-)
pięknie się dziś moczyliście
Andziak no niestety, polskie morze kapryśne, u nas też pewnie będzie w kratkę. No ale najważniejsze że wypoczęliście rodzinnie
MissBella współczuję bólu, wyrywanego zęba
Kornelia
Nullka z tą metodą 0+12 to ponoć najpewniejsza sprawa, o ile dokładnie się wie kiedy owulka występuje. No ALE jak to w życiu bywa, 100% pewności nie ma
pięknie tempka poszybowała
Patrysiak a propos "byle do zimy" dziś wracamy od przyjaciół, a w radiu piosenka "tup tup tup po śniegu, dzyń dzyń dzyń na sankach...lepimy..bałwanka"

Tasha Dziękuję Dobra Kobieto

Mnie też brakuje dziewczyn....
Natusia no zamotać się można nieźle przy tych naszych dziewczynkowych starankach

hehe my to dopiero mamy wyprawę nad morze, całą Polsę musimy przejechać

Mati z zdjęć wymalowany przez swoją wychowawczynię z przedszkola, podczas pikniku rodzinnego
Martika byle do 19 i dobrych wieści
i dziękuję za Twoje dla mnie
Kociatka
Piranha dziękuję
Pięknie mała zniosła podróż